Temel İçgüdü itirafı, Sharon Stone bakın neler söyledi

Sharon Stone yıllar sonra itiraf etti! Yayınlandığı dönemde olay olan, Sharon Stone'u hafızalara kazayan Temel İçgüdü filmiyle ilgili, yıldızdan bir itiraf geldi. Sharon Stone, Temel İçgüdü filmiyle ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu.

08 Mart 2023 Çarşamba 15:46
Temel İçgüdü itirafı, Sharon Stone bakın neler söyledi

ABD'li aktris Sharon Stone, 1992 yılında rol aldığı 'Temel İçgüdü' ile dünya çapında ün kazanmış ve bir dönemin en çok konuşulan kadın oyuncusu olmuştu.

2000 yılında o zamanki eşi Phil Bronstein ile bir erkek çocuk evlat edinen Stone, boşanmalarının ardından oğlunun velayetini kaybetmişti.

Stone, geçtiğimiz gün katıldığı bir podcast programında yaşadıklarını anlatarak, çocuğunun velayetini 'Temel İçgüdü' filmindeki çıplak sahneleri yüzünden kaybettiğini söyledi.

Stone “Yargıç çocuğuma 'Annenin filmleri çektiğini biliyor musun diye sordu" dedi. Yargıç ayrıca Stone'un oğlunun bakımını genellikle "üçüncü taraflara" devrettiğini söylemiş.

Sharon Stone programda "İnsanlar artık televizyonda çıplak dolaşıyorlar ve belki siz belki de saniyenin 16'da biri kadar beni çıplak gördünüz. Ama ben çocuğumun velayetini kaybettim" diye konuştu.

Stone, oğlunun velayetini Roan'ı eski kocası Phil Bronstein ile paylaşıyor. Çift 2000'de Roan'ı evlat edindi. Üç yıl sonra Bronstein boşanma davası açtı.

Stone o günleri "Kalbimde bir çarpıntıyla hastaneye gittiğimi hatırlıyorum" diye anlattı.

sharoh.jpg

Temel İçgüdü konusu

San Francisco polisi cinayet masasından dedektif Nick Curran, bir cinayet dosyasını araştırırken davanın şüphelisi olan Catherine Trammel’le yakınlaşır. Yazar olan ve cinsellik konusunda son derece serbest davranan Catherine, son kitabında Nick’in davasındaki cinayetin bir benzerini detaylı şekilde anlatmıştır. Catherine, çekiciliğiyle Nick’i etkisi altına alır ve ikili ihtiras dolu bir ilişkinin içine sürüklenirler.


Cinayetlerin devamı geldiğinde Nick’in psikiyatristi Elisabeth ve ortağı, onu Catherine’le olan yakınlığı nedeni ile uyarırlar ancak Catherine’in kıskanç lezbiyen sevgilisi Roxy’nin onu öldürmeye çalışması bile Nick’in kadına olan tutkusunu engelleyemez..

Paul Verhoeven’ın tutku ve gerilim dolu filmi, özellikle Sharon Stone’un cömertçe sergilediği vücudu ve ünlü sorgulama sahnesiyle(!) pek çok sinemaseverin hatırlarında kalmıştır.

1992 yapımı film, kült filmler listesinde yer alıyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.03.2023 15:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol