Tarım Kredi Marketlerinde İndirim Başlıyor, İşte Ürünler

Toplamda bin 300'ü aşkın marketi bulunan Tarım Kredi'de Erdoğan'ın talimatı ile indirim başlıyor. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu marketlerin kar amaçlı kurulmadığını belirtmesi ile harekete geçen yetkililer, indirimli ürünleri kalem kalem belirledi, indirim pazartesi günü başlıyor.

12 Ağustos 2022 Cuma 15:41
Tarım Kredi Marketlerinde İndirim Başlıyor, İşte Ürünler

Tarım Kredi marketlerinde temel tüketim maddeleri olan makarna, yumurta, un, süt, salça ve pirinç başta olmak üzere 30'un üzerinde ürün 15 Ağustos pazartesi günü indirimli olarak raflarda yerini alacak.

Erdoğan'ın MKYK toplantısında fiyatların düşürülmesine yönelik talimatının ardından dün de Ankara'da DSİ'nin açılışında konuyla ilgili önemli açıklamalar yapmıştı.

Gıda ve temizlik ürünlerinin fiyatlarında başabaş satılacağını belirten Erdoğan, kırmızı et fiyatlarıyla ilgili de " Tarım Kredi Kooperatifi başkanıyla konuştum, bakanım da konuştu, büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30, 35 indirimle satış yapılacak" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından bugün detayları paylaşan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, " İndirimler çok yakında gerçekleşecek. 3 ya da 5 gün içinde fiyat indirimlerini uygulamaya başlayacağız. Tüm ürünlerde neredeyse başabaş yani kar marjı çok düşük tutacak şekilde fiyat belirleniyor. Çünkü bu zincir marketlerde kâr marjı düşük biliyorsunuz ki. Ama belli ürünler var ki bunlar zaruri olan ürünler; un, yağ, şeker, et gibi... Onlarda hatırı sayılır bir indirime gidiyoruz." dedi.

TARIM KREDİ MARKETLERİNDE İNDİRİMLİ SATILACAK ÜRÜNLER ŞU ŞEKİLDE SIRALANDI:

MAKARNA
UN
SALÇA
PİRİNÇ
BULGUR
MERCİMEK
NOHUT
FASULYE
ŞEKER
AYÇİÇEK YAGI
ZEYTİNYAĞI
TAVUK ÜRÜNLERİ
TAM YAĞLI SÜT
YARIM YAĞLI SÜT
YUMURTA
PEYNİR
TEREYAGI
BAL
ZEYTİN
ÇAY
TÜRK KAHVESI
PATATES
KURU SOĞAN
KARPUZ
KAVUN
ÇAMAŞIR DETERJANI
BULAŞIK DETERJANI
ÇAMAŞIR SUYU
SIVI SABUN
PEÇETE
RULO HAVLU
KOLONYA
BEBEK BEZİ

Tarım Kredi marketlerinde indirimli satışlar başlıyor! İşte kalem kalem o ürünler

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.08.2022 15:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol