Sokakta Kurşun Yağdırmıştı, Altından 'Ahlaksız Teklif' Çıktı

9 Temmuz'da Gaziantep'in Islahiye ilçesinde çıkan kavha sonucu dini nikahlı beraberlik yaşadığı 42 yaşındaki Semiha Koçger'i yaralayıp, 17 yaşındaki İsmail Demircan'ı da öldüren Gazi Güngör, "İsmail eşime ahlaksız teklifte bulundu" dedi.

11 Temmuz 2022 Pazartesi 13:55
Sokakta Kurşun Yağdırmıştı, Altından 'Ahlaksız Teklif' Çıktı

Islahiye ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi'nde gerçekleşen olayda Gazi Gündör, dini nikahlı olduğu Semiha Koçger ile bayram ziyaretinden dönüyordu.

Bu sırada İsmail Demircan ile karşılaşınca aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga büyüyünce Gazi Gündör silahını çıkarıp rastgele ateşledi, kurşunlar Semiha Koçger'i yaralarken, İsmail Demircan'ı öldürdü.

İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ve sağlık ekipleri her iki yaralıyı da Islahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı ancak İsmail Demircan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Demircan'ın cesedi Nurdağı'na bağlı Altınova Mahallesi'nde toprağa verildi.

'EŞİME AHLAKSIZ TEKLİFDE BULUNDU'

Yaralı Semiha Koçger'in ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildİ. Öte yandan ifadesinin ardından adliyeye sevkedilen Gazi Güngör, "İsmail Demircan ile öncede de husumetimiz bulunuyordu. Eşime ahlaksız teklifte bulunmuştu. Benim de namusun, şerefim var. Olayın olduğu gün üzerime araba sürdüler, şahıs beni darpetmeye çalıştı. Maalesef eşimi yanlışlıkla vurdum" dedi. Güngör tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.07.2022 14:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol