Sinan Ateş'i kimlerin öldürdüğünü açıkladı, MHP kapatılacak mı?

MHP Genel Başkanı Devlet bahçeli, Sinan Ateş'e dair soru soran gazeteciyi 'işine bak sen' sözleriyle terslerken Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Gürses, Ankara'da suikasta uğrayan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili bomba gibi açıklamalar yaptı.

24 Ocak 2023 Salı 13:29
Sinan Ateş'i kimlerin öldürdüğünü açıkladı, MHP kapatılacak mı?

Ulusal Kanal'da konuşan Prof. Dr. Emin Gürses, Sinan Ateş suikastına ilişkin gündemi alt üst edecek açıklamalarda bulundu.

Tüm Türkiye'nin göz ucuyla takip ettiği, sonuçlarını merak ettiği, Ankara'nın göbeğinde güpegündüz işlenen suikasta ilişkin Gürses, Sinan Ateş cinayetinin yurt dışı boyutları olduğunu öne sürdü.

Gürses sözlerini şöyle sürdürdü:

"SİNAN ATEŞ OLAYINDA MHP KAPATMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA KALABİLİR"

"Sinan Ateş olayında her şey ipucu. Acaba bir operasyon mu yapılıyor? Kime karşı? MHP'ye karşı. Michael Rubin, Eylül 2021'de Ülkü Ocakları'nın terörist ilan edilmesini talep ediyor. Ülkü Ocakları terör listesine sokulursa MHP kapatma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir."

"İPUÇLARINI HEP MHP'YE BAĞLIYORLAR"

"Amaç MHP'yi kapatıp belli oyları buraya kanalize etmek. Bunun uluslararası boyutunu düşünmeden durup dururken böyle bir cinayetin açıklanması zordur. Çok dikkat etmek lazım. Bu sıradan bir cinayet değil. İpuçlarını hep MHP'ye bağlıyorlar. Bu işin uluslararası boyutuna bakmak lazım."

"SİNAN ATEŞ MHP'YE KARŞI YAPILMIŞ BİR OPERASYONDUR"

"Bahçeli'nin 'küresel emperyalizm tüm çakallarını aramıza salmıştır' sözünden ben bu bağlantıların MHP'nin içinde de olduğunu yorumluyorum. Perde arkasına bakmak lazım. Bu iş MHP'ye karşı yapılmış bir operasyondur. Bahçeli konuşmak için bekledi."

Öte yandan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ da, kendisine yöneltilen Sinan Ateş sorusunun üzerine gazeteciyi fırçalayan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"BİR BİLDİĞİM VARDI ELBET"

Bahçeli'nin o tepkisine Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan dikkat çeken bir yanıt geldi.

Özdağ, bahsekonu videoyu Twitter'dan yayınlayarak yaptığı paylaşımda, "Katilin kim olduğunu hepimiz biliyoruz derken bir bildiğim vardı elbet." ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-01-24-124248.png

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.01.2023 13:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol