'Sinan Ateş, Benim Kalemimi Kırmışlar, Haber Geldi' Demiş

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine dair iddialar peşi sıra geliyor. Habertürk Yazarı Fatih Altaylı da, Ateş'in öldürülmeden birkaç gün önce İstanbul'da dostlarıyla buluştuğunu ve "Benim kalemimi kırmışlar. Haberi geldi. Her an bir şey yapabilirler" dediğini söyledi.

02 Ocak 2023 Pazartesi 14:09
'Sinan Ateş, Benim Kalemimi Kırmışlar, Haber Geldi' Demiş

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in 30 Aralık'ta Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda öldürülmesiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Ateş'in sokak ortasında öldürülmesine pek şaşıran olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Hatta 'Kendisi de şaşırmamıştır' diyor Sinan Ateş’i tanıyanlar. 'FETÖ iftirası ile lekelenmeye çalışıldığı günlerden bu yana kendisine yönelik bir hamle bekliyordu' diyorlar.

SİNAN ATEŞ: 'KİMİN GÖREVLENDİRİLDİĞİNİ BİLE BİLİYORDU'

Birkaç gün önce geldiği İstanbul’da dostlarıyla buluşmuş. O buluşmada söylediği sözler ilginç. 'Benim kalemimi kırmışlar. Haberi geldi. Her an bir şey yapabilirler' demiş.

Tanıyanlar 'Bu işle kimin görevlendirildiğini bile biliyordu ama umursamıyordu' diye anlatıyorlar."

SİNAN ATEŞ CİNAYETİNDE ŞOK DETAYLAR, TIKLA OKU

Altaylı bunları yazarken Yeni Şafak'ın haberine göre de, gözaltındaki bir şüphelinin saldırıyı itiraf ettiği ve “Para için yaptık” dediği öne sürüldü.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.01.2023 00:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol