Serdar Ortaç: Tayyip Baba Seçimi Alır Ama...

Kumarhane görüntüleri ile medyaya yansıyan, banka borcu hükümet tarafından ertelenen Serdar Ortaç yine övgüler sıraladı ve " Ben Tayyip ağabeyi kişilik olarak seviyorum" dedi.

17 Nisan 2021 Cumartesi 11:58
Serdar Ortaç: Tayyip Baba Seçimi Alır Ama...

Şarkıcı Serdar Ortaç, “İddia edildiği gibi maddi durumunuzu kurtarmak için mi iktidara yakın duruyorsunuz?” sorusuna “Ben devletçi bir adamım. Devletin başına Kemal Kılıçdaroğlu geçse onu da savunurum. Tayyip Erdoğan varsa yine savunurum” dedi.

Haber Global’de Buket Aydın’ın Koltuk programının konuğu olan Serdar Ortaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile ilgili de açıklamalarda bulunurken, şunları söyledi:

“Ama özel olarak sorarsanız… Ben Tayyip ağabeyi kişilik olarak seviyorum. Emine ablamı da… İnsanlıklarını gördüğüm için seviyorum. Kimse görmüyor ki atıp tutarlar. Yakın temasım oldu. Ama devletin başında falan diye değil. Bana ne kıyağı olacak.

Devletin başında olduğu için seviyorum, bizi bir arada tuttuğu için seviyorum. Hatalarını kabul ettiği için seviyorum. Daha ne diyeyim ki.”

TAYYİP BABA ALIR’

Ortaç ayrıca, “Muhalefetle ve muhalefet liderleriyle ilgili görüşleriniz nedir?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“ Ekrem Bey şimdi genç, tecrübesi az. Devlet yönetecek. Birkaç sene tecrübe edinirse baba gibi yapar bu işi. Basit işler değil bunlar. Bence Tayyip baba alır ama Meral hanım da çok az farkla alır yani. 1 milyon kişiyle falan arada o kadar fark kalır ama Tayyip baba alır.”

Serdar Ortaç daha önce de şunları söylemişti!

 "Bakın iddia ediyorum; Erdoğan'ı eleştirenlerin torunları, 200 sene sonra onu sevecek ve takdir edecekler. Niye biliyor musunuz? Türkiye'ye bıraktığı eserlerden, ülkemize yaptığı yatırımlardan dolayı..." 

SAYGI BEKLİYOR

Serdar Ortaç, babasının da CHP'li olduğunu ve her zaman saygı duyduğunu, insanlardan da aynı şekilde saygı beklediğini aktardı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.04.2021 21:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol