Sedat Peker Yakalandı mı?

Sedat Peker nerede? Sedat Peker yakalandı mı? Önce video çekmeyi durduran Sedat Peker, hemen ardından 3 gündür haber alınamaması merak uyandırdı.

21 Temmuz 2021 Çarşamba 13:48
Sedat Peker Yakalandı mı?

Yaptığı Youtube yayınlarıyla Türkiye gündemini sallayan, ancak sonraları güvenlik nedeniyle video yayınlamayı durduran Sedat Peker twitter adresinden yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyordu.

Sedat Peker, daha önce 24 saat ortadan kaybolmuş ve yakalandığı iddia edilmişti ancak Sedat Peker'in yakınları eve geri döner dönmez bildirmiş ve Sedat Peker bulunduğu ülke hükümetiyle görüşme halinde olduğunu aktarmıştı.

Sedat Peker nerede?

Aradan geçen 1 ay sonrası Sedat Peker youtube videosu atmasa da her gün Tweet atmaya başladı. Sedat Peker Twitter adresinde ise 3 gündür paylaşım bulunmuyor. En son 18 Temmuz adresinden Retweet yapan Sedat Peker'den 3 gündür haber alınamıyor. Ancak Sedat Peker'in yanında olduğu iddia edilen hesaplar bayram paylaşımı ve Tweet atmaya devam ediyor.

Sedat Peker yakalandı mı?

Yine bir bulunduğu ülkede devlet yetkilileriyle görüşme mi yaptı yoksa yer mi değiştiriyor soruları sonrası Sedat Peker yakalandı mı, Sedat Peker tutuklandı mı soruları beraberinde kaldı. Özellikle Sedat Peker hayranları merakla beklediği Peker yakalandı mı Türkiye iade mi edilecek sorusu kısa sürede yanıt bulunması bekleniyor ancak henüz net bir bilgi yok.

Sedat Peker Bayram mesajı paylaştı mı?

Hayranları ne olursa olsun Sedat Peker bayram mesajı paylaşacağını, bayram mesajı da bayramın ilk günü gelmemesiyle birlikte iyice merak etmeye başladı. Ancak şu an için ne Peker'den ne yakın çevresinde son durumla ilgili bir bilgi yok. Sadece Sedat Peker twitter adresinden henüz bir paylaşım yapmadığı ve bayram kutlamadığı biliniyor.

İlk gelen açıklama ise Sedat Peker yer değiştirdiği oldu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.07.2021 14:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol