Saray'da anket paniği, öyle bir sonuç çıktı ki...

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan için ‘özel bir anket yapıldığını, sonuçların Saray’da paniğe yol açtığı’ iddiasını gündeme getirdi.

21 Mart 2023 Salı 11:34
Saray'da anket paniği, öyle bir sonuç çıktı ki...

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, RTÜK’ün 5 günlük sansürünün ardından ekrana gelen ’18 Dakika’ programında çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

‘YÜZDE 53 KILIÇDAROĞLU, YÜZDE 42 ERDOĞAN…’

İktidara yakınlığıyla bilinen GENAR’ın Erdoğan için özel bir araştırma yaptığını belirten Yanardağ, detayları şöyle anlattı:

Saray’da çok az insanın bildiği bir araştırma, herkese gösterilmemiş. Yüzde 53 Kılıçdaroğlu, yüzde 42 Erdoğan, yüzde 5 diğer adaylara çıkmış. Eğer Saray için, Erdoğan için iktidar yanlısı GENAR gibi bir kuruma böyle bir araştırma yaptırılmışsa Kılıçdaroğlu yüzde 65, Erdoğan da yüzde 40’ın altındadır.”

“Saray’da bir panik var” diyen Yanardağ, “Bana böyle bir bilgi geldi. Eğer yalanlarlarsa araştırmayı belgeleriyle ortaya koyarım” ifadelerini kullandı.

‘SANDIKTA KAYBETMİŞ İKTİDAR BEKÇİYE BİLE EMİR VEREMEZ’

Yanardağ kamuoyundaki “Bunları iktidarı bırakmaz”,  “Çalarlar” düşüncesi için “Bakın ‘Sandıkta kaybetmiş bir iktidar bir bekçiye bile emir veremez. Kimse onlar için kendini harcamaz. Bütün mesele sandıkları korumak” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.03.2023 11:41
Anahtar Kelimeler:
AnketSarayErdoğan Saray
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol