Sadettin Ustaosmanoğlu İle Cübbeli Ahmet Kavgası Savcılıkta

İsmailağa cemaati birbirine girdi. Önceki hafta hayatını kaybeden tarikat lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Sadettin Ustaosmanoğlu'nun, Cübbeli Ahmet'e seslenip, " Erkeksen şeyhliğini ilan et. Et biz de kasetlerini patlatalım" demesi ortalığı karıştırdı. Cübbeli, şantaj iddiasıyla suç duyurusu yaptı.

18 Temmuz 2022 Pazartesi 12:44
Sadettin Ustaosmanoğlu İle Cübbeli Ahmet Kavgası Savcılıkta

İsmailağa Cemaati'nin Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hayatını kaybedince iç savaş daha da belirgin hale geldi. Tarikat liderinin yeğeni Sadettin Ustaosmanoğlu, on gün önce dört saati aşkın bir video ile deyim yerindeyse tarikatın önde gelen isimlerinden Cübbeli AHmet hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü yerden yere burdu.

Yeğen Usmaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet'e ait ellerinde bir sürü cinsel içerikli kaset olduğunu öne sürdü. Sözkonusu videoda Cübbeli'ye '2009 yılında efendi hayattayken sen kime biat ettin', 'Efendi ne kadar yaşar diye bir şeyhe soru sordun mu', 'Endonezyalı Seyyid Neyfel Kaf kim, bu adamı nereden tanıyorsun, bu şahsın sana getirdiği kadınlardan haberimiz var, bunları kimin evinde misafie ettin, bu kadınları ne zaman açıklayacaksın', 'Kahire'deki pavyon sokaklarını biliyor musun, oradaki adamla neler konuştun', 'Kahire'de aradığını bulamayınca Lübnan'a gidip, Lübnan'dan dönerke getirdiğin nisaları da (kadınları' biliyoruz', 'Adil Öksüz evine geldiğinde sana mehdiden bahsetti mi' gibi her biri bomba etkisi yaratan sorular sordu.

"KASETLERİNİ PATLATALIM CÜBBELİ"

Soruların ardından Cübbeli'ye " Şimdi erkeksen şeyhliğini ilan et, Çok meraklısın çünkü, erkeksen şeyhliğini ilan et, et de kasetlerini patlatalım” diyen Ustaosmanoğlu, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesinde Cübbeli'nin tabutun önüne kadar gelmesine rağmen yüzüne bakmadan geçtiğini de söyledi.

CÜBBELİ AHMET SAVCILIĞIN YOLUNU TUTTU

Saadettin Ustaosmanoğlu’nun videosundaki bu sözlerine Cübbeli Ahmet'in sessiz kalmadığı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Kendisine tehdit, şantaj, hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama, iftira edildiği iddiasını içeren suç duyurusunda “ Mezkûr paylaşım müvekkilimin maddi ve manevi huzur ve sükununu son derece şiddetli bir şekilde bozmuştur. Şüpheli tarafından sarf edilen tahkir edici, küçük düşürücü sözler hem müvekkil nezdinde ağır elem duygusuna sebep olmuş hem de dış dünyada müvekkilin saygınlığına zarar verme tehlikesi oluşturmuştur” denildi. Ayrıca İstanbul İstanbul Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nden de Youtube’daki link için erişim engeli kararı getirilmesi için verilmesi istendi.

CÜBBELİ-USTAOSMANOĞLU KAVGASI 2020'YE DAYANIYOR

Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü'ye yakın çevreler, asıl kavganın 2020 Aralık ayına dayandığı görüşünde. O tarihte yine Ustaosmanoğlu'nun, Cübbeli Ahmet'e, " Çakal, kadınlarla ayetleri vesile ederek aşna fişna eden tipsin sen, Rasputin, karı p*zevengi, gerzek, ahlaksız, mayın eşeği, haksız rezil köpek, karı p*zevengi, pislik, şerefsiz, şarlatan, salak herif, medya maymunu” gibi sözler sarefetmiş, hakaret davasında mahkeme mahkeme, Ustaosmanoğlu’na bin 300 TL adli para cezası vermişti. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.07.2022 15:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol