Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşanıyor mu

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan neden boşanıyor? Arzum Onan aldatıldı mı? Gündeme bomba gibi düşen iddiaların yanıtı haberimizde.

05 Mayıs 2023 Cuma 17:31
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşanıyor mu

Haklarında boşanma iddiaları çıkan çift şu sözleri kullanmıştı: "Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde, üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü.”

MEHMET ASLANTUĞ VE ARZUM ONAN NEDEN BOŞANIYOR?

Ancak Onan'ın bu mesajı atmadan günler önce yani 28 Şubat tarihinde mahkemeye başvurarak eşine boşanma davası açtığı ortaya çıktı. Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülecek davanın psikolojik şiddet gerekçesiyle açıldığı gündeme boma gibi düştü.

ARZUM ONAN ALDATILDI MI?

Sabah'ın haberine göre, 27 yıllık evliliğinde sorunlar yaşayan Arzum Onan, geçtiğimiz Aralık ayında, Aslantuğ ile Caddebostan'da birlikte yaşadıkları evinden ayrılarak Göktürk'e yerleşmiş. Ve boşanma davası açmış.

Mahkeme çiftin boşanması için Nisan ayının başına bir tarih vermiş. Ama Aslantuğ, iddia o ki Arzum Onan'a 'baskı' yaparak davayı ileriye aldırtmış.
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un yeni boşanma davasının tarihi şimdilik 29 Mayıs!

ARZUM ONAN HAKKINDA

Arzum Onan, 31 Ekim 1973'te Ankara'da memur bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Ankara'da ilkokula, İstanbul'da ortaokul ve liseye gitti. Endüstriyel Meslek Lisesi'nden Mimari Çizim Bölümü bölümünden mezun oldu. 1992 yılında Gaye Sökmen Ajansı'nda mankenlik kariyerine başladı. Nisan 1993'te "Bayan Türkiye" unvanını kazandı ve daha sonra o yıl Temmuz ayında "Bayan Avrupa" olarak taç giydi.

Önemli bir reklam kampanyasında yer aldı ve 1997'den itibaren dört yıl boyunca "Sıcak Saatler" adlı yüksek tempolu bir televizyon dizisinde çalıştı. O andan itibaren, çoğunlukla kamu yararına düzenlenen özel etkinlikler için modellik yaptı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.05.2023 17:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol