Kwai nedir, Kwai para kazandırıyor mu

Kwai uygulaması nedir? Önemli anlarınızı ve paylaşmak istediğiniz anlık kesitleri videoya alarak Kwai üzerindeki arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Peki, Kwai uygulaması nedir? Kwai uygulaması nasıl para kazandırır?

30 Kasım 2022 Çarşamba 18:11
Kwai nedir, Kwai para kazandırıyor mu

Teknolojinin yaygın kullanılması nedeniyle birçok farklı uygulama sosyal medyayı aktif kullanan kullanıcılara sunuluyor. Kwai son zamanların popüler uygulamalarından biri.

Vatandaşlar bu uygulamanın ne işe yaradığını merak etti. Kwai uygulaması nedir? Kwai uygulaması nasıl para kazandırır? Kwai özelikleri nelerdir?

KWAİ NEDİR?

Kwai'nin asıl amacı sosyal video ağı uygulamasıdır. Kullandığınızda anlık video çekip, efektler ve müziklerle eğlenceli bir video oluşturmanıza imkan tanır. Kwai uygulaması hem Android hem de iOS kullanıcıları kullanabilir. Kwai uygulaması aslında çok bildiğimiz Tik Tok uygulamasına oldukça fazla benzemekte, özellikle filtre modun da oldukça eğlenceli modlar bulunmakta. İsterseniz beğendiğiniz bir video üzerinde de düzenlemeler yaparak platforma yükleyebilirsiniz. Düzenlediğiniz videoları Facebook, Whatsapp, Instagram, Twitter, Messenger gibi diğer platformlar üzerinden aileniz ve arkadaşlarınla paylaşabilirsiniz.

KWAİ NELER YAPABİLİRSİNİZ?

Kısa videolar ve slayt gösterileri yapmanıza imkan tanıyan Kwai mobil uygulaması ile eğlenceli bir dünyaya adım atabilirsiniz. Kendi eğlendiğiniz videoları hazırlayın, insanlarla paylaşın ve topluluğunuzu oluşturun. Eğer eğlenceli videolar hazırlarsanız kısa sürede binlerce takipçiye erişebilirsiniz.

KWAİ PARA KAZANDIRIYOR MU?

Kwai, son dönemlerin popüler uygulamaları arasında yer almaktadır. Aylık 400-500 dolar kazandıran bu uygulama merak ediliyor. Çağımızda artık herkes internetle iç içe yaşıyor. İnternet artık boş vakitlerimizi geçirdiğimiz bir alan olmaktan tamamen çıktı. Birçok kişi artık internetten para kazanıyor. Uygulama size görevler verir. Kwai görevlerini yerine getirdikçe cüzdanınızda Kwai coinleri birikir. Bu uygulamanın kendi para birimidir. 100 Kwai koin = 1 Dolar değerine karşılık gelir. İçerik ürettikçe, takipçi kazandıkça bu gelirler de artmaktadır.

KWAİ ÖZELİKLERİ NELER?
Diğer kullanıcıların videolarını keşfetme ve size yakın kullanıcıları bulma
Videoları anında Facebook, Instagram, Youtube, Line ve WeChat gibi uygulamalarda paylaşma
Binlerce müzik arasından seçim yapma ve kendi müziğini ekleme
Onlarca farklı filtre
Etiketler
Fotoğraf Çerçeveleri
Balon efektleri ve çok daha fazlası

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol