Konya'daki Olayda Katil Koca Çıktı, Cesedi Bodruma Saklamış

Türkiye'de artık gün geçmiyor ki, cinayet, hırsızlık, yolsuzluk olayları yaşanmasın. Konya'da da dün yaşanan olayda "Eşim kayboldu" diyen kocanın katil olduğu ortaya çıktı.

04 Ağustos 2022 Perşembe 16:51
Konya'daki Olayda Katil Koca Çıktı, Cesedi Bodruma Saklamış

Önceki gün saat 16.00 sıralarında yaşanan dehşet verici olayın adresi Konya'nın Çumra ilçesine bağlı İçeriçumra mahallesi.

Bayram Süner ile üç çocuk annesi Fadim Süner arasında sebebi bilinmeyen bir tartışma çıktı. Tartışma uzadı ve kavgaya dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan öfkeli koca tabancasını alıp eşi Fadim Süner'i göğsünden vurarak öldürdü. Daha sonra ayaklarından sürüyerek cesedi evin bodrumuna indirdi.

"EŞİM KAYIP KAMERAYA BAKALIM"

Olay sonrası traktörüne binerek tarlaya giden ve burada çalışan Bayram Süner, evine 100 metre mesafedeki iş yerine giderek, eşinin kaybolduğunu ve güvenlik kameralarına bakmak istediğini söyledi.

Ancak işyeri sahibi Jandarma olmadan buna izin vermedi. Süner'in hal ve hareketlerinden şüphelenen işyeri müdürü, durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma Fadim Süner'in cansız bedeninini evin bodrumunda buldu.

Eşi Fadim'i öldürüp evinin bodruma saklamış

"ÖFKEMİ ALAMADIM KAFASINA DA VURDUM"

Jandarmanın gözaltına aldığı Bayram Süner, ifadesinde tartışma sonucu eşini öldürdüğünü, cesedini de sürükleyerek bodruma indirdiğini hatta öfkesini alamadığı için tabancanın kabzasıyla başına da vurduğunu itiraf etti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.08.2022 16:54
Anahtar Kelimeler:
CinayetBodrumKonya3. Sayfa
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol