Kılıçdaroğlu'ndan kredi kartı borçlularına büyük müjde

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kredi kartı borcu olan yurttaşlara seslendiği yeni bir video paylaştı.

26 Mayıs 2023 Cuma 10:41
Kılıçdaroğlu'ndan kredi kartı borçlularına büyük müjde

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam saatlerinde tüm Türkiye'ye kısa mesaj atarak kredi kartı borçlarına ilişkin vaadini anlatmıştı.

Kılıçdaroğlu, SMS ile yurttaşlara ulaştırdığı o vaadini çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı yeni videosu ile de anlattı. Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Zor durumda olduğunuzu biliyorum. Borçlarınızı ödemekte büyük zorluklar çektiğinizi biliyorum. İcra dairelerindeki milyonlarca dosyayı da biliyorum. İktidara gelir gelmez bireysel kredi kartı borçlarınıza kesin çözüm getireceğim. Erdoğan'ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak. Bankalarla masaya oturacağız ve belli bir kırımla bu borçları üstleneceğiz.  Borç altında ezilen vatandaşımız için kolaylaştırıcı ödeme çözümleri sunacağız. Kredi kartı borcunun sadece ana parası tahsil edilecek o da 36 ay taksitle. Faizin tamamı silinecek. Böylece yüz binlerce vatandaşımız bu yükün altında ezilmekten kurtulacak. Borç batağı yüzünden yuvalar dağılmayacak. 28 Mayıs artık bir seçimin ötesinde bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkece borç batağına saplanma referandumudur. Vatanını seven, yarınını düşünen sandığa gelsin, oy versin"

ekran-goruntusu-2023-05-25-225751.png

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.05.2023 10:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol