'Kılıçdaroğlu Ne Yaptı da Kazanamz Diyorsunuz'

Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı yapılmak istendiğine dair iddialar gündem olurken Cemal Enginyurt canlı yayında yaptığı Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

16 Aralık 2022 Cuma 12:50
'Kılıçdaroğlu Ne Yaptı da Kazanamz Diyorsunuz'

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un katıldığı bir canlı yayın programında yaptığı Kılıçdaroğlu açıklaması dikkat çekti.

Enginyurt şöyle konuştu: 

"Kılıçdaroğlu oğluna gemicikler aldı da bizim mi haberimiz yok. Kılıçdaroğlu'nun Bakanları vardı da kocasının şirketinden devleti soydu bizim mi haberimiz yok. Kılıçdaroğlu bu ülkede andımızı mı kaldırdı. Kılıçdaroğlu bu ülkede TC levhalarını mı indirdi. Kılıçdaroğlu bu ülkede ne yaptı da kazanamayız diyorsunuz.

KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI ADAYI OLABİLİR

Enginyurt daha önce katıldığı bir canlı yayında da Kılıçdaroğlu'nun Et Balık Kurumu'nun SADAT'ın TÜİK'in kapısına gitmenin ve Canan Kaftancıoğlu'nun ceza almasına karşın 'gereken' tepkiyi göstermesi gibi olaylardan bahsederek "Bütün bunlara baktığımız son altı ay içerisinde, Sayın Kılıçdaroğlu kendini artık lider olarak, biz de kabul edebiliriz, Türkiye'de kabul ediyor. Millet İttifakı'nın iktidarında söz sahibi olacak bir lider konumundadır. Dolayısıyla cumhurbaşkanı adayı olabilir mi, olabilir" demişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.12.2022 13:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol