Kartal'daki Çifte Cinayette Hakime Şoke Eden Soru

Önceki gün Kartal'da yaşanan çifte cinayette yeni gelişme yaşandı. 30 yaşındaki Cansu Demirel ile 22 yaşındaki Dilara Gültay'ı öldürtükten sonra intihar girişiminde bulunan 23 yaşındaki Mustafa Payan'ın hakime sorduğu soru pes dedirtti.

13 Ocak 2023 Cuma 12:48
Kartal'daki Çifte Cinayette Hakime Şoke Eden Soru

Kartal'da yaşanan korkunç olayda Dilara Gültay, Cansu Demirel'le birlikte Mustafa Payan'ın evine gitmiş, iddiaya göre gece saatlerinde Mustafa Payan, iki genç kadını öldürüp bileklerini keserek intihar girişiminde bulunmuştu.

Cinayetin ardından Payan'ın hastaneye gitmesi sonucu korkunç olay ortaya çıkmış, cinayet evinde yapılan incelemede şırınga, fare zehri ve uyuşturucu bulunurken Gültay ve Demirel'in ailelerinin kızları hakkında kayıp başvurunda bulundukları öğrenilmişti.

KORKUNÇ CİNAYETE SORUŞTURMA

Sabah'ta yer alan habere göre, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Hastanedeki tedavisinin ardından şüpheli Mustafa Payan, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyet işlemlerinin ardından şüpheli adam İstanbul Anadolu Adliyesi'ne getirildi.

SEVGİLİSİNİ LASTİKLE, ARKADAŞINI BIÇAKLA ÖLDÜRMÜŞ

Savcılık, şüpheli Payan'ın olay günü sevgilisi Dilara Gültay'ı evine çağırdığını, sevgilisinin kendisini aldattığını iddia ederek tartışma çıkardığını ve Gültay'ı darp ederek banyoya götürdüğü belirtti.

Banyodaki küvete sokarak genç kızı boğarak öldürdüğünü ve ardından eve gelen Cansu Demirel'i de defalarca bıçaklayarak öldürdüğünü vurguladı. Şüpheli adamın 'Kadına karşı kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

Çifte cinayette kan donduran detaylar: Hakime sorduğu soru pes dedirtti - Resim: 8

ALDATILDIĞINI İDDİA ETTİ

Hakimlikteki sorgusunda şüpheli Mustafa Payan, sevgilisi olduğunu iddia ettiği Dilara Gültay'ı başkasıyla konuşurken yakaladığını söyleyerek "Beni aldatıyordu. Cansu'yla tatile gittiğinde beni aldattı. Cansu ile birlikteyken benimle arası açılıyordu. Bir gün bana evde olduğunu söyledi, kapısında beklerken başka bir erkekle gördüm. Olay günü evime geldi, birlikte alkol aldık. Dün nerede olduğunu sorduğumda bana İlayda ile olduğunu söyledi. Yalan söyleyince aramızda tartışma çıktı. Dövüp dövmediğimi hatırlamıyorum. Ancak Dilara bana vuruyordu" dedi.

HAKİME SORDUĞU SORU PES DEDİRTTİ

Savunmasının devamında şüpheli Payan, "Ardından Dilara uyurken Cansu geldi. Cansu başta Dilara'nın beni aldattığını inkar etti ama sonra her şeyi anlattı. Sonra Cansu da uyumaya başladı. Sonrasını hatırlamıyorum. Elimden kan aktığını hissettim. Bileklerimi kestiğimi ve uyuklamaya başladığımı hatırlıyorum. Sonra çıkıp köprüye giderek intihar etmeyi düşündüm ama polis beni geri çevirdi. Eve dönünce ambulansı aradım. Hastanede ayakları olmayan çirkin varlığı tekrar gördüm. Ben sevdiğim kızı neden öldüreyim. Psikolojik tedavi için hastaneye yatmamıştım, ilaç da kullanmamıştım. Ben eve gidebilecek miyim" şeklinde konuştu.

Çifte cinayette kan donduran detaylar: Hakime sorduğu soru pes dedirtti - Resim: 7

CANİ TUTUKLANDI

Hakimlik şüpheli Mustafa Payan'ın 'Kadına karşı kasten öldürme" suçunu iki kez işlediğine dair somut deliller bulunduğundan tutuklanmasına karar verdi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.01.2023 17:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol