Karısının Komşusuyla İlişkisi Kocayı Çıldırttı!

Yine pes dedirten bir üçüncü sayfa haberi Kocaeli'den geldi. Kocaeli'de bir adam karısıyla ilişkisi olduğunu öğrendiği komşusunu çırılçıplak soyup sopayla dövdü, arabasını da şantajla akrabasının üzerine yaptırdı.

26 Ağustos 2022 Cuma 16:58
Karısının Komşusuyla İlişkisi Kocayı Çıldırttı!

Şoke eden olay Kocaeli'nin Yenidoğan Mahallesi'nde yaşandı.

M.Y. isimli şahıs, karakola gidip, kendisinin F.Z. isimli komşusu ile ilişkisi olduğunu, kocası H.Z'nin yasak ilişkilerini öğrenince kendisini çırılçıplak soyarak beyzbol sopası ile dövdüğünü anlattı.

M.Y. isimli adam, öfkeli kocanın bununla da yetinmeyip, çektiği görüntülerle şantaj yaptığını ve otomobilinin satışını bedelsiz şekilde akrabasının üzerine yaptırttığını söyledi.

Screenshot_12

İfadenin ardından harekete geçem polis, şüpheli H.Z.'yi 'Gasp, şantaj, cinsel istismar, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından gözaltına aldı. H.Z. daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderilirken F.Z. isimli kadın ve aracın satışını üzerine alan U.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER AMA...

Şüpheliler emniyetteki ifadelerinde suçlamaları reddetti. F.Z. ise M.Y. ile aralarında ilişki olmadığını söyledi. Yapılan incelemelerde ise araç satışının gerçekleştiği tespit edildi.

Screenshot_10

Emniyetteki işlemlerin ardından 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden H.Z. 'Gasp, şantaj, cinsel istismar, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. F.Z. ve U.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.08.2022 17:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol