İlk Türbanlı Vali'nin Şirketleri Olduğu Ortaya Çıktı!

Gazeteci Barış Pehlivan, Afyonkarahisar valisi olarak atanan Kübra Güran Yiğitbaşı’nın şirketini anlattı.

20 Mayıs 2022 Cuma 09:21
İlk Türbanlı Vali'nin Şirketleri Olduğu Ortaya Çıktı!

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan bugünkü köşesinde Afyonkarahisar valisi olarak atanan ve ‘ilk türbanlı vali’ olarak kamuoyunda önce çıkan Kübra Güran Yiğitbaşı’nin şirketlerini anlattı.

Günlerdir Yiğitbaşı hakkında konuşulduğunu söyleyen Pehlivan; "Madem öyle, ben de o biyografilerde yazmayan bir detayı aktarayım." diyerek valinin doktor eşinin Burhan Selim Yiğitbaşı olduğunu aktardı. 

İlk başörtülü vali Yiğitbaşı'nın yıllar önce Erdoğan'a söyledikleri gündem olduİlk başörtülü vali Yiğitbaşı'nın yıllar önce Erdoğan'a söyledikleri gündem oldu

"Doktor eşin şirketleri de var" diyen Pehlivan, "Birinin adı tasfiye halindeki Medor Ortopedi ve Sağlık Ürünleri, diğeri ise halen aktif olan Lale İletişim ve Sağlık Hizmetleri… " diyerek şirketlerin isimlerini yazdı. Aktif olan Lale İletişim ve Sağlık Hizmetleri'nin ortakları arasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol Üniversitesi’nin başındaki Prof. Dr. Orhan Gazi Yiğitbaşı'nın da bulunduğunu söyleyen Pehlivan "Az daha unutuyordum, Afyon Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı da bu şirketlerin hissedarları arasında. " dedi.

Pehlivan, şirketin faaliyetini ise "hastanelere sağlık malzemesi satmak" olarak açıkladı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.05.2022 09:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol