'İlan Ediyoruz, Kafalarına Sıkacağız'

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu üyeleri, Sezen Aksu hakkında suç duyurusunda bulundu. Tehdit dolu sözler içeren basın açıklamasında “İçişleri Bakanımızın da dediği gibi, ‘beyinlerine sıkacağız, kafalarına. İnlerinde hepsini ezeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

23 Ocak 2022 Pazar 13:29
'İlan Ediyoruz, Kafalarına Sıkacağız'

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu üyeleri,  AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da isim vermeden hedef aldığı Sezen Aksu hakkında İstanbul’da Çağlayan Adliyesi’nde duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun ardından adliye önündeki açıklama yapan grubun tehditlerle dolu sözleri dikkat çekti.

“BEYİNLERİNE SIKACAĞIZ, KAFALARINA”

Sezen Aksu için “Köksüz, adına minik serçe dediğimiz, aslında Adem aleyhisselamı yoldan çıkaran Şeytanın yolundan giden…” ifadesi kullanılan açıklamada, “Şehitlerimize asla laf söyletmeyiz. Bundan sonra söyletmeyeceğiz. Onlara laf söyleyenlerin dillerini keseceğimizi buradan ilan ediyoruz”, “İçişleri Bakanımızın da dediği gibi, ‘beyinlerine sıkacağız, kafalarına. İnlerinde hepsini ezeceğiz. Dağda, PKK’yı Kandil’de nasıl eziyorsak, onları savunanlara da bunu bir defa daha söylüyoruz” denildi.

Daha önce de Milli Beka Hareketi mensubu olan bir grup tarafından “Akşam 20.30’da kapındayız” sözleriyle tehdit edilen Aksu’nun evinin önünde basın açıklaması yapılmıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.01.2022 13:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol