Fuhuş operasyonunda bastonlu şüpheli şoke etti

Polisin fuhuş operasyonları sürüyor. Bu kez adres Zonguldak'tı. Zonguldak'ta polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonu sonrası ilginç görüntüler ortaya çıktı. Teknik takibe takılan 6 şüpheli yakalandı. Zanlılar adliyeye sevk edilirken, şüphelilerden birinin elinde bastonuyla adliyenin merdivenlerini güçlükle çıktığı görüldü.

27 Ocak 2023 Cuma 13:05
Fuhuş operasyonunda bastonlu şüpheli şoke etti

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Müdürlüğü ekipleri iki ay önce aralarında ev hanımı, garson ve çeşitli meslek gruplarına mensup şüpheliler hakkında teknik ve fiziki takip başlattı.

Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etme suçlamasıyla gözaltına alınan 1'i kadın 6 şüpheli sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi.

MERDİVENLERİ BASTONLA ZOR ÇIKTI

Günübirlik evlerin de kiralama yöntemiyle kullanıldığı tespit edilen soruşturmada fuhşa teşvik eden S.A. (47), Ş.K. (60) ve H.Ç. (42) isimli kadın ile yer temini eden Ş.K. (45), M.B. (22) ve B.E. (21) gözaltına alındı.

AW813200_03

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler güvenlik önlemleri altında Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Şüphelilerden 60 yaşındaki Ş.K.'nin elindeki bastonuyla adliyenin merdivenlerini güçlükle çıktığı görüldü.

Operasyon çerçevesinde mağdur 8 kadın ile 25 kişinin daha ifadelerine başvuruldu. Şüphelilerden bir kısmının suçlamaları kabul ettiği öğrenildi. 1'i kadın 6 şüphelinin adliyedeki sorgusu sürüyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.01.2023 13:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol