Fatih Altaylı, AKP'nin Seçim Planını Anlattı!

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde AKP hükümetinin erken seçim planına dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

31 Mayıs 2022 Salı 08:18
Fatih Altaylı, AKP'nin Seçim Planını Anlattı!

Türkiye’de ekonomi günden güne daha kötüye giderken seçim için çıkışlar da devam ediyor. Fatih Altaylı, AKP iktidarının tüm adımlarının Sonbahar’da bir yerel seçim olacakmış gibi atıldığını belirtti.

6'lı masayı seçim konusunda uyaran HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, “Bir şeyin farkında olmaları lazım. İktidarın tüm adımları sanki Sonbahar’da bir yerel seçim olacakmış gibi atılmaya başlandı. Sonbahar’da tüm imkanlar zorlanacak yaratılacak bir yalancı bahar havası ile seçime gidilecek gibi görünüyor. İktidar ekonomide kısa süreli de olsa bir bolluk, bir iç gerilim, bir karşıtlık, arada bir de askeri başarı ve biraz da göçmen yollama operasyonu yapıp, bir fırsat penceresi açabilirse kesin seçime gidecek.” dedi.

CHP İLE AKP ARASINDA FARK NEREDEYSE KAPANDI!

Bu arada son seçim anketi sonuçları Aksoy Araştırma'dan geldi...

Aksoy Araştırma, Türkiye Monitörü anketinin 21'inci hafta sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.. Seçmene bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy vereceği soruldu.

Anket sonuçlarına göre kararsızlar dağıtıldıktan sonra partilerin oy oranları şöyle oldu:

AK Parti: Yüzde 30,1

CHP: Yüzde 28,8

İYİ Parti: Yüzde 13,2

HDP: Yüzde 9,7

MHP: Yüzde 8,3

DEVA Partisi: Yüzde 2,2

aksoy-anket.jpg

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 31.05.2022 08:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol