ETC Coin Geleceği 2022-2024 ETC Coin Yorum

ETC Coin Geleceği 2022-2024 ETC Coin Yorum Analizini sizler için hazırladık. ETC Coin hakkında tüm bilgiler için tıklayın.

24 Haziran 2022 Cuma 14:03
ETC Coin Geleceği 2022-2024 ETC Coin Yorum

Ethereum Classic (ETC) coin yorumları ve gelecek fiyat tahminleri, portföyünde ETC’ye yer veren yatırımcılar için oldukça önemli. ETC coin, teknik olarak Ethereum ağının bir devamı ve 2016 yılında kuruldu. Üzerinde merkeziyetsiz uygulamalarının geliştirilebileceği Ethereum Classic ağının token’i borsalarda ETC simgesi ile işlem görüyor. 

Ethereum ağının ikiye bölünmesi ve Ethereum Classic’in ortaya çıkmasının nedeni, Ethereum topluluğunda yaşanan bir tartışmaya dayanır. Ethereum’un orjinal ağında yaşanan bir siber saldırı sonucunda, 3,6 milyon Ethereum’un çalınması sonucunda, orijinal Ethereum ağı, bu işlemi geri almıştır. Bunun ardından, kod kanundur ilkesine dayanan geliştiriciler, bir çatallanmaya giderek Ethereum Classic ağını oluşturmuştur. ETH ile ETC arasındaki fark, yaşanan bu olaya verilen tepkidir. ETC USDT bağlantısı üzerinden satın alınabilen Ethereum Classic’in güncel grafiğine  ETC fiyat adresi üzerinde erişmek mümkün. 


ETC coin nedir?

Ethereum ağı, Vitalik Buterin tarafından kurulduktan sonra, ağda yaşanan bir hack olayının ardından hard fork ile ikiye ayrıldı. Ethereum Classic, 3,6 milyon Ether’in çalınması olayına karşın, kod yapısının geri alınamayacağı ilkesinden yola çıkan geliştiricilerin projesi olarak Ethereum’dan ayrı bir çatal oldu. Ethereum ağı ile Ethereum Classic ağının her ikisinin de, DApp geliştirilebilen bir yapısı söz konusu. Bununla birlikte, zamanla birlikte iki ağda yaşanan güncellemeler, projeleri bağımsız hale getirdi. Merkeziyetsiz bir yönetime ve değiştirilemez bir blokzincirine sahip olmasıyla öne çıkan Ethereum Classic ağı, orijinal zinciri koruması nedeniyle ön plana çıktı. Proof of Work madencilik modeli ile çalışan Ethereum Classic ağının token’i, 2016 yılında 1 doların altında işlem görürken, 2021 yılında 140 doları aşması ile dikkat çekti. 2,5 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 30 kripto para içinde yer alan ETC, bir ödeme ve değer saklama aracı olarak ilgi görüyor. 

ETC coin geleceği

ETC, kripto para piyasasının en önemli olaylarından birinin ardından ortaya çıkan bir coin. Bununla birlikte, ETH ve ETC ayrışması, ETH’ye kurumsal yatırımcıların yönelmesine neden oldu. Bununla birlikte ETC coin ise, Ethereum’un orijinal koduna sahip olduğu için geniş bir yatırımcı kitlesi kazandı. Ethereum Classic ağının token’inin geleceği ile ilgili yorumlara bakıldığında, Ethereum’un popülerliğine ulaşıp ulaşamama konusu, soru işareti olarak beliriyor. Bazı yatırımcılar, ETC coin için 2023, 2024 sonrasında pozitif bir beklentide. Bunun nedeni, 2021 yılındaki boğa piyasasında ETC’nin çok ciddi bir yükseliş yaşaması. Bununla birlikte, ETC coin, 2022 yılı içinde ciddi bir kayıp yaşadı. Bu nedenle, kripto paranın geleceğinde olumlu ya da olumsuz yorumlar, bir kesinlik içermekten uzak.

ETC coin yorumları
Ethereum Classic ağı yorumlarına bakıldığında, ETC’nin güçlü bir topluluğa sahip olduğu görülebilir. ETC coin yorumlarında, ETC’nin ETH’nin seviyesine ulaşması beklentileri söz edilen konular içinde yer alıyor. Bununla birlikte, Ethereum ve Ethereum Classic ağları günümüzde tamamen farklı. Ethereum Classic’e yapılan siber saldırılar ve ağın daha önce bir saldırıya karşı verdiği reaksiyon, kurumsal yatırımcıları ETC’den uzaklaştırıyor. Bununla birlikte, ETC’nin 1 doların altındaki seviyelerden 140 dolarlık zirvesini görmesi de, dikkate değer bir konu. ETC coin yorumlarında ve fiyat tahminlerinde, olumlu ve olumsuz ifadeler yer alabilir. Her kripto para yatırımcısı, kendi yatırım planına göre ve teknik-temel analizlerine göre hareket etmeli. 
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.06.2022 15:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol