Esra Ezmeci'ye 7 Bin TL'ye Gelin-Kaynana-Damat Aranıyor

Fulya İle Umudun Olsun programına Psikolog olarak katılan Esra Ezmeci, bu kez temmuz ayında başlayan ve kendi adını taşıyan gündüz programı ile gündemde. İlgi gören Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Fox TV cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı.

06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:27
Esra Ezmeci'ye 7 Bin TL'ye Gelin-Kaynana-Damat Aranıyor

Sosyal medya platformlarında cinsellikten aile ilişkilerine kadar birçok farklı konuda yöneltilen sorular ve bunlara verdiği cevaplarla 'Haydar Dümen'in dişisi' olarak nitelenen Psikolog Ezra Ezmeci, FOX TV'de Karşı Karşıya programını sunmaya başlamıştı.

ESRA EROL'A RAKİP ESRA EZMECİ

ATV'de Esra Erol ve Müge Anlı ile Tatlı Sert, Star'da Gerçeğin Peşinde, Show TV'de Didem Arslan ile Asla Vazgeçme isimli gündüz kuşağı programlarına FOX TV Esra Ezmeci ile rakip olmuştu. Kısa sürede ilgi gören program şu sıra ilginç bir ilanla haber oldu.

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya Programı 5 Bölüm | FOX

GELİN-DAMAT-KAYNANA, KİŞİ BAŞI 7 BİN TL

Kendisinin Cast Ajansı sahibi olduğunu iddia eden Fatma İldeniz isimli bir kadın program için ilan açtı. İlana göre program için gelin-damat, kaynana, sevgili ya da nişanlı aranıyor.
İlanda, "Herkese merhaba, Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına gerçek gelin, damat, kaynana, kız-erkek sevgili ya da nişanlı da olabilir. Aralarında sorun olmasına gerek yok ekip kurgu da yapabilir. Bütçe yüksek olacak kişi başı haftalık 7 bin TL alacaksınız. Gelin ayrı, damat ayrı ve kayınvalide ayrı 7 bin TL. Detaylar seçim olduktan sonra belli olur. Ortalama saatleri günleri vs. lütfen kesin düşünenler dönüş yapsın. Önce seçimler olur daha sonra yayın tarihi çekim günleri belli olur." ifadeleri yer aldı.

Ekran görüntüsü 2022-08-06 090443

Sözkonusu ilan sonrasında gözler Esra Ezmeci ve Fox TV'ye çevrildi. Taraflardan herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

Psikolog Esra Ezmeci Duyduğu Soru İle Dondu Kaldı, RESMİ TIKLA, OKU!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.08.2022 10:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol