Erdoğan itiraf etti! Araplar para depoladı

Seçime iki gün kala Merkez Bankası’ndaki döviz ve altın rezervleri tükenirken doları 20 lira seviyesinde tutmanın kaynağının son anda Körfez ülkelerinden gelen para olduğu ortaya çıktı. Bunu itiraf eden de AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

26 Mayıs 2023 Cuma 14:15
Erdoğan itiraf etti! Araplar para depoladı

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nden CNN Türk ve Kanal D ortak yayınına katıldı.

Konuşmasında yine Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “Açık ve net söylüyorum. Bu kriz tellallarının özellikle söylemlerine kimse kulak asmasın. Bu çok çok yanlış olur. Bunun başında da bunun başını çeken de Kılıçdaroğlu ve şürekasıdır. Türkiye ekonomisini çökertmek için yürütülen operasyonlara bunlar alet oluyorlar. Vatandaşımızı algılarla yönlendirmeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

“EKONOMİMİZ SAĞLAM”

Erdoğan’ın konuşmasındaki ‘Körfez ülkeler’ detayı ise dikkat çekti. Türkiye ekonomisinin ‘gayet sağlam’ olduğunu söyleyen Erdoğan şöyle konuştu:

“Kimse endişe etmesin. Ekonomimiz gayet sağlam. Bu arada da yine Körfez’den falan bizim sistemimizin içerisine para depo eden ülkeler oldu. Bu yeni. Bu da kısa bir süre için de olsa Merkez Bankamızı rahatlattı.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.05.2023 14:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol