Ece Erken'in Eşi Mahmutyazıcıoğlu Öldürüldü!

Sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy’de silahla vurularak yaşamını yitirdi.

27 Ocak 2022 Perşembe 07:55
Ece Erken'in Eşi Mahmutyazıcıoğlu Öldürüldü!

Edinilen bilgiye göre, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda saat 00.30 sıralarında silahla vuruldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yaşamını yitirdiği, kendisiyle birlikte aynı mekanda bulunan ve yaralanan şoförünün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

SALDIRI SONRASI CEP TELEFONU KAMERASINDA
Saldırı sonrası yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntüler de sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor. Videoda bir kişinin "Kan kaybediyor, ne olur kan kaybediyor" diyerek yardım çağrısında bulunduğu duyuluyor.

Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş Spor Kulübü’nde daha önce yöneticilik yapmıştı.

BEŞİKTAŞ'TAN TAZİYE MESAJI

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Fikret Orman döneminde yaklaşık 1 yıl Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yapan Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı. İşte Mahmutyazıcoğlu'nun hayatı ve biyografisi hakkında merak edilen tüm bilgiler.

Eski Beşiktaş yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıda hayatını kaybetmesi gündem yarattı. Boşanmasının ardından 2021 yılında ünlü sunucu Ece Erken ile hayatını birleştiren Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası milyonlar ünlü avukatın hayatı ve biyografisiyle ilgili bilgi edinmek için internete koştu. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaç yaşındaydı? İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili merak edilen tüm soruların yanıtları.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? İşte Ece Erken'in öldürülen eşi Mahmutyazıcıoğlu'nun biyografisi

ÇOK SAYIDA DAVADA TECRÜBE ELDE ETMİŞTİ

Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yaptı. Türkiye'nin önde gelen şirketlerinde hukuk danışmanlığı yapan Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda davada tecrübe elde etmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.01.2022 08:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol