'Devlet Yıkılıyor, İslam'ın Yerini Deizm Alıyor'

Ekonomist İbrahim Kahveci'den TV5'te çok konuşulacak sözler: "Canı gönülden AK Parti ve Saadet Partisi'nin ittifak kurmasını isterim..."

11 Ocak 2021 Pazartesi 17:23
'Devlet Yıkılıyor, İslam'ın Yerini Deizm Alıyor'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk'e ziyarette bulunmuştu. Söz konusu ziyaret, AKP ile Saadet Partisi yakınlaşıyor mu, sorularına neden olmuştu.

Milli Görüşe yakınlığıyla bilinen Karar gazetesi yazarı İbrahim Kahveci ise Milli Görüş'ün kanalı TV5'te katıldığı programda dikkat çeken sözler sarf etti.

"Ekonomi ve Ötesi" programına katılan Kahveci, "İlk kez siyasi olarak söylüyorum, ben gerçekten, canı gönülden AK Parti ve Saadet Partisi'nin ittifak kurmasını isterim" derken, "Şu 150-200 milyar doların bir hesabı ortaya çıkar. Millet nefes alır, rahatlar. Açlıktan insanlar bertaraf olmuş. Şu yerli ve milli söylemlerle insanların uyutulmasından toplum uyandırılır" dedi.

DEVLET YIKILIYOR, DİN BİTİYOR...

Kahveci, "Asıl önemlisi İslam kurtulur, din kurtulur Türkiye'de din, din çünkü niye biliyor musunuz, Trump'ın orada resmini verdiniz ya arkadaşlar tekrar ekrana verin İncil'li şeyini, bu işler bir tarafta dini milli söylemle bir tarafta bu kadar para ile pul ile diyorlar ya Deizm artıyor, ya din bitiyor ülkede din. Bir süre önce şeyi söyledim hatırlarsan Saadet Partisi özellikle bu dinin siyasette para işleri arasına girmesinin yeni nesil üzerindeki yıkıcı etkisi karşısında koruyucu kalkan olması lazım, kurtarması lazım dini. Ben 2017 referandumu öncesinde iki şey söylüyordum: Tekrar edeceğim ve bunu sürekli de tekrar etmeye devam edeceğim. Bu referandum geçerse Türkiye'de iki şey yıkılır; bir devlet yıkılır, kurumları ve kuralları ortadan kalkacağı için İki din gider dedim, İslam yıkılır bu ülkede...Devlet kurtulur, asıl önemlisi din kurtulur. Din bitiyor ülkede, din" diye de ekledi.

KONUŞMANIN VİDEOSUNU İZLEMEK İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ RESME TIKLAYIN!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.01.2021 16:30
Anahtar Kelimeler:
DevletDeizm
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol