Devlet Hastanesinde Taciz Rezaleti! Doktor Tutuklandı!

Uşak’ta hastaya uykuda cinsel istismar iddiası doktorun tutuklanmasına neden oldu. Olay Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşti. Doktor iddiaları kabul etmedi.

17 Ocak 2022 Pazartesi 15:38
Devlet Hastanesinde Taciz Rezaleti! Doktor Tutuklandı!

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli doktor B.Y. (46), hastası Y.G.’ye (21) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Uşak'ta bir eğlence merkezinde çalışan Y.G. ifadesinde, rahatsızlanınca hastaneye başvurduğunu belirterek, "Görevliler işlem yapmak için kimliğimi istedi. Üzerimde kimliğim yoktu. Kimliğim olmayınca muayene yapamayacaklarını söylediler. Bunun üzerine tanışmışlığım olan doktor B.Y.’yi telefonla aradım. Durumumu anlattım o da bana nöbetçi olduğunu ve yanına gitmemi söyledi" dedi.

Savcılığa şikayet etti

Bunun üzerine doktor B.Y.’nin yanına gittiğini anlatan Y.G., “Beni odasına aldı. Serum taktırdı. Rahatsızlığımın etkisiyle de uyumuşum. Sabah uyandığımda dağınıktım” dedi.

“İç çamaşırım üzerimde yoktu”

İç çamaşırlarının üzerinde olmadığını belirten Y.G., kanepede uyuyan doktoru kaldırmadan, odadan ayrılıp savcılığa giderek şikayette bulunduğunu söyledi.

Doktor iddiaları kabul etmedi

Savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında, kadının kan testinde doktorun verdiği uyutucu ilaca rastlandı. Gözaltına alınan doktor B.Y. ise ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

Doktor tutuklandı

Y.G.’ye tedavisi için yardımcı olduğunu söyleyen B.Y., cinsel istismarda bulunmadığını veya herhangi bir ilişkiye de girmediğini savundu. Doktor B.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Doktor  av köpeğini vurduğu iddiasıyla işlem yapmıştı.

Doktor B.Y. hakkında daha önce de bir sokak köpeğini öldürmek suçundan işlem yapılmıştı. 15 Kasım 2020'de meydana gelen olayda B.Y., Fatih Mahallesinde alkollü vaziyette bir sokak köpeğine av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü. Polis, güvenlik kamerası görüntülerinden av tüfeğiyle yanına çağırdığı köpeği öldüren kişinin B.Y. olduğunu belirledi.

Araç kundaklamadan gözaltı

Gözaltına alınan doktor B.Y. ifadesinde, sokak köpeğini daha önce kendisine saldırdığı için öldürdüğünü ve olay günü alkollü olduğunu söyledi. Uşak Emniyeti Asayiş Şube bünyesindeki Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekiplerince 'sahipsiz hayvanı öldürmek' suçundan 1902 lira para cezası kesilen B.Y., bir süre sonra da komşularının araçlarını kundakladığı iddiasıyla yine gözaltına alınmıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.01.2022 15:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol