CHP'de ikinci tur İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'na emanet

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun ikinci tur stratejisini bugün açıklayacağı belirtilirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da genel merkeze geldiği Mansur Yavaş ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun kritik bir toplantı yaptığı kaydedildi. İkinci tur seçimine Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu’nun İstanbul’da uyguladığı modelin esas alınacağı söyleniyor

16 Mayıs 2023 Salı 14:58
CHP'de ikinci tur İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'na emanet

14 Mayıs’taki seçimler geride kalırken 28 Mayıs’ta cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için milyonlar yeniden sandık başına gidecek.

“İlk turda seçimi kazanma” stratejisiyle hareket eden CHP’nin ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarışı ilk turda Recep Tayyip Erdoğan’ın ardında bitirmesinin ardından gözler muhalefete çevrildi.

Edinilen bilgiye göre seçim güvenliği ve veri akışı konusunda tedbirlerin artırılmasına yönelik kanının hakim olduğu toplantıda ikinci tur için belirlenecek strateji de masaya yatırıldı. Kurmaylarıyla görüş alışverişinde bulunan Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur stratejisini kamuoyuna kendisinin açıklayacağı öğrenildi. Söz konusu açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

KRİTİK TOPLANTI İÇİN EKREM İMAMOĞLU GENEL MERKEZE GELDİ

Kaynaklardan aktarılan bilgiye göre İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP’ Genel Merkezi’ne gelerek ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte kritik bir toplantı yaptı. Toplantının ardından Kemal Kılıçdaroğlu MYK’yi topladı.

İMAMOĞLU VE KAFTANCIOĞLU

Kulislere göre bu turda kampanya, seçim güvenliği ve verileme İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na emanet edilecek.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.05.2023 15:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol