Can Ataklı'dan Muharrem İnce'ye: Bu adam bir işe yaramaz

Gazeteci Can Ataklı, Cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye çok ağır sözlerle tepki gösterdi.

30 Mart 2023 Perşembe 10:00
Can Ataklı'dan Muharrem İnce'ye: Bu adam bir işe yaramaz

CHP’den istifa edip Memleket Partisi’ni kuran, 100 bin imzayı toplayarak 4 Cumhurbaşkanı adayından biri olan Muharrem İnce'ye gazeteci Can Ataklı'dan sert bir çıkış geldi.

İnce'nin adaylığı için daha önce "İhanetin bedelini ağır ödeyecek" diyen gazeteci Can Ataklı YouTube kanalında adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

"ÇIKMIŞ BEN YÜZDE 60 ALACAĞIM DİYOR"

"Herif" diye seslendiği İnce'ye ağır hakaretler savuran Ataklı şu ifadeleri kullandı; "Başından beri söylüyorum bu adam bir işe yaramaz. Ne istiyorsa verin gitsin bu herife. Nasıl olsa itibarı sıfırlandı. Herkes nefret etmiş durumda. Çıkmış ben %60 alacağım diyor. Has....r lan derler adama"

İNCE'NİN O SÖZLERİ YALANLANDI!

Öte yandan Yöneylem Araştırma Direktörü Doç. Dr. Derya Kömürcü, Twitter'dan araştırmalarının sonuçlarını paylaşarak, Muharrem İnce'nin "oy oranı" iddiasını yalanladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme sonrasında  tv100 ekranlarında Ece Üner'in konuğu oldu.

İnce partisinin oy oranına dair de iddialarda bulunurken, "Memleket Partisi'nin oyu yüzde 11, Muharrem İnce'nin oyu yüzde 16-17 bandında. Seçime daha 46 gün var bekleyelim görelim neler olacak. Anketlerdeki oranımıza göre en az CHP'den en fazla AK Parti'den oy alıyorum" ifadelerini kullandı.

"ARAŞTIRMALARIMIZIN HİÇBİRİNDE BÖYLE BİR TABLO YOK"

Yöneylem Araştırma Direktörü Doç. Dr. Derya Kömürcü, sosyal medya hesabı Twitter'dan araştırmalarının sonuçlarını paylaştı. Kömürcü mesajında, "Son üç araştırmamıza baktığımda 14 Mayıs'ta AKP'ye oy vereceğini söyleyenlerin yüzde 0,2 ila 0,7'si cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turunda İnce'ye oy veririm diyor" ifadelerine yer verdi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.03.2023 10:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol