Bilal Erdoğan Tavuk Restoranı Açtı, Pilav 32 TL

Ekmeğin bile en az 5 TL olarak satılmaya başlandığı Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın ortakları arasında yeraldığı yemek şirketi, tavuk pilav satmaya başladı. Pilavın porsiyonu 32 TL olarak belirlendi.

13 Temmuz 2022 Çarşamba 12:38
Bilal Erdoğan Tavuk Restoranı Açtı, Pilav 32 TL

Cumhuriyet'ten Bora Erdin'in haberine göre Bilal Erdoğan'ın ortağı olduğu ve çay ile waffle da satan Doruk Izgara, şimdi de tabuk döner satmaya başladı.

İstinye AVM'de lüks markaların yer aldığı alanda açılan tavuk restoranında sadece beyaz et ürünleri satılıyor.

Mayıs ayında 1 milyon 500 bin lira sermaye ile açılan Bilal Erdoğan'ın sahibi olduğu işletmede pirinç pilavı 32 liradan, altılı tavuk kanat ise 45 buçuk liradan fiyatlandırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, daha önce yaptığı bir açıklamada, ekonomik durumunun iyi olduğunu söyleyerek, “Benim devletle işim yok. Kendi işim restoran işidir. Bu şekilde hamdolsun kendimize gelecek gelirlerimiz var. Benim gıda işlerindeki ortaklarım bu işleri takip eder. Zamanımın çoğu vakıf işleriyle uğraşmakla geçiyor” demişti.

BİLAL ERDOĞAN: ASIL İŞİM GIDA...

Asıl işinin gıda olduğunu söyleyen Bilal Erdoğan, " Bir lokanta işine girdik lisedeki arkadaşlarımla birlikte. Bugün benim mal varlığımdaki ekonomik durumum iyidir. Benim devletle işim yok. Kendi işim restoran işidir.* ifadelerini kullanmıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.07.2022 17:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol