AKP Mitingleri Bakın Ne Çıktı?

Özellikle pandemi sonrasında oy oranlarında büyük düşüş yaşayan ve bu yapılan hemen her ankete yansıyan AKP'nin mitinglerle yeni algılar peşinde olduğu öne sürüldü. Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, bugünkü yazısında iktidara yakın yazarın AKP mitingine ilişkin yazdığı yazıya dikkat çekti.

18 Ocak 2023 Çarşamba 09:46
AKP Mitingleri Bakın Ne Çıktı?

Can Ataklı bugünkü köşe yazısında, iktidara yakın yazarın AKP mitingi yazısına dikkat çekti.

"Sarayın adamları düşüş şokunu atlatmaya ve yeni algı oluşturmaya çalışırken tabii ki öncelikle anketleri kullanıyorlar. Bir ortalığı saran anketlerde Erdoğan şimdiden kazanmış gösteriliyor ama moral açısından bu yetmez tabii. Saray yazarları Erdoğan’ı kalabalıklar içinde izleyip “inanılmaz sevgi” hikayeleri yazmaya başladılar." yazan Ataklı yazısının devamında şu cümleleri kullandı:

'AKP MİTİNGLERİ TOPLAMA KALABALIK'

"Örneğin Hürriyet’in AKP yazarlarından biri “tesadüfen” Erdoğan’ın Fethiye’de yaptığı mitingi izlemiş. Aman ne methiye yazmış. Fethiye’de aslında miting programı yokmuş, ama halk meydana toplanınca mecburen miting yapılmış. Öyle bir sevgi seli varmış ki görmeyen inanmazmış. Saray yazarı kendini kaptırmış ve bana göre tuhaf ve tuhaf olduğu gibi komik bir hata yapmış. Erdoğan’ı görmek için birbirini ezen! Kalabalığı anlatırken “Bu sefer” diyor “öyle toplama kalabalık değildi.” Vay canına, “şecaat arz ederken” durumu var yine. Demek mitinglerin toplama kalabalıklarla oluşturulduğunu biliyor bu saraycılar." 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.01.2023 16:20
Anahtar Kelimeler:
MitingCan AtaklıAkp Mitin
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol