YOK BÖYLE RİYA!

Bir zamanlar hocaefendi diye yeri göğü inletenler, şimdi FETÖ diyerek öfke kusup, en sağlam REİSçi olabilmek için birbirleriyle yarışıyorlar. İşte riya süreci...

08 Ağustos 2016 Pazartesi 22:16
YOK BÖYLE RİYA!

Son dönem ana akım medyada Gülen Cemaati’nin, Turgut Özal’dan beri devlete sızdığı, Demirel, Çiller, Ecevit gibi liderlerin de göz yumanlar arasında olduğu vurgulanıyor.

Ana akım medya her zamanki işlevini yerine getiriyor; 14 yıllık AKP ve Erdoğan iktidarı dışarıda bırakılarak Gülen Cemaati konuşuluyor.

Peki Erdoğan döneminde gücünün zirvesine çıkan Gülen Cemaati’nin kamuoyu desteği nereden geliyordu?

“Tavizsiz Reisçi” Süleyman Özışık, 2012 yılında Gülen Cemaati’nin sınav sorularını çalmadığını söylüyor. Hatta bunu söyleyenleri paranoyaklıkla itham ediyor. Nihal Bengisu Karaca, Gülen Cemaati’nin örgütlenme yapısını ve gelir-gider tablosunu öğrenmek isteyenler ile dalga geçiyor.
Yine medyanın önde gelen Reisçilerinden Hilâl Kaplan, sadece birkaç yıl önce Gülen Cemaati’nin illegal olduğunu söyleyenlerle tatlı tatlı alay ediyor.
Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar, diğerlerinden daha kurnaz, Gülen Cemaati ile ilgili 2009-2010 tarihli tweetlerinin çoğunu siliyor, yine de geçmişten kaçılmıyor. Star Gazetesi yazarı Halime Kökçe, kendi çocuklarını da gözü kapalı Gülen Cemaati’ne verebilirmiş, iyi kandırılmış.
Sabah Gazetesi yazarı ve GENAR Araştırma Şirketi’nin sahibi İhsan Aktaş, “Hocaefendi” yi yine de ayrı tutuyor, saygı ve sevgisi büyük: ( imla hataları kendisine ait). Kaynak: (G.PORT)














yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.08.2016 11:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol