YILIN KİTABI ORTALIĞI KARIŞTIRACAK..!

Kitap 2002-2015 yılları arasındaki AK Parti dönemini sıradışı bir üslup ve ironik bir dille ele aldığı için 'Yılın Kitabı' olarak niteleniyor.

01 Kasım 2015 Pazar 14:14
YILIN KİTABI ORTALIĞI KARIŞTIRACAK..!
İzmirli Gazeteci Tuncay Yılmaz'ın ilk kitabı 'Yeni Türkiye'yi Hiç Böyle Okumadınız!', 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda okuyucuyla buluşuyor. Kitap 2002-2015 yılları arasındaki AK Parti dönemini sıradışı bir üslup ve ironik bir dille ele aldığı için 'Yılın Kitabı' olarak niteleniyor.

Uzun yıllar Sabah grubunda görev yaptıktan sonra bölgesel gazete ve televizyonların haber merkezlerini yöneten, milletvekili danışmanlıkları yapan son olarak da Ege-Koop Basın Danışmanlığını yürüten deneyimli gazeteci Yılmaz, Ak Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından itibaren yaşan tüm süreci sıradışı bir üslup ve ironik dille kitaplaştırdı. Tükiye'nin önde gelen yayınevlerinden Doğu Kitapevi etiketiyle çıkan ve içeriğinin yanısıra kapak tasarımı ile de dikkat çeken Yılmaz'ın 'Yeni Türkiye'yi Hiç Böyle Okumadınız!' isimli kitabı Türkiye, Din ve Hayat başlıkları altında üç ayrı bölümden oluşuyor. 





AMAÇ; TARİHE NOT DÜŞMEK…
Hayran bırakacak üslubuyla daha ilk satırlardan itibaren okuyucuyu içine çeken kitap 7-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 34. Uluslararası Kitap Fuarı'nda okuyucuyla buluşuyor. 11 Kasım Çarşamba ve 15 Kasım Pazar günleri saat 13.00'da kitaplarını imzalayacak ve okurlarıyla sohbet edecek olan Yılmaz, " Kitap, kendine has siyasi yapısı ve çoğunlukla kendine özel gündemleri ile var olan ülkemize dair kaleme aldığım değerlendirmelerden oluşmaktadır.  Vicdanen eğerlendiren her okur gayet net bir şekilde görecektir ki eserdeki metinler ne bir tarafın propagandasını yapmakta ne de diğer tarafı yerden yere vurma amacını gütmektedir.  Aslolan siyasi tarihimize on seçim kazanarak damga vurmuş bir siyasal organizasyon ve yöneticilerinin ‘Yeni Türkiye’ vurgusu ile bütün bir halkı dahil ettikleri süreci biraz da ironik bir şekilde tarihe not düşmektir. Ve bu halkın bir evladı olarak tarih önünde mazlumun sessizliğine çığlık olma, zalim her kim olursa olsun karşısında durma çabasıdır" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.11.2015 14:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Murat efe 2015-11-04 16:38:12

Çok güzel, başarılar diliyorum.