YANDAŞIN RÜYA TABİRİ BİLE BİR BAŞKA!..

AKP'nin yayın organlarından Yeni Akit, "Rüyada Cumhurbaşkanı görmek ne demek? Rüyada Cumhurbaşkanı görmenin anlamı nedir? İşte cevabı..." ifadelerinin yer aldığı bir "haber" yayımladı.

09 Ocak 2017 Pazartesi 23:41
YANDAŞIN RÜYA TABİRİ BİLE BİR BAŞKA!..

Yeni Akit adlı AKP gazetesi, Erdoğan hayranlığında sınırı olmadığını gösteren bir "habere" imza attı.

"Rüyada Cumhurbaşkanını gördüyseniz..." başlıklı "haberde", "Rüyada cumhurbaşkanı görmek görülebilecek en güzel rüyalardan biridir, en güzel ve en müjdeli haberlerin alınacağına delalet eden bir rüyadır" ifadeleri kullanıldı.

"Haber" şu ifadelerle devam etti:

Rüyada cumhurbaşkanı gören kişi hayatı boyunca üzüntü, dert, keder yaşamaz, yokluğa, kıtlığa, hastalığa düşmez, hayatı huzurlu ve keyifli geçer. Rüya sahibinin hayatı başarılar ve zaferlerle dolu olacak, tüm hayalleri gerçekleşecek, bir kişinin hayatta gelebileceği en üst noktaya gelecek demektir.

Eğer bir kişi rüyasında cumhurbaşkanını morali bozuk, yüzü asık görürse bu dinde fesatlığa delalet eder. Eğer cumhurbaşkanı keyifli ve mutluysa Allah katında makbul kimse sayılmaya, zenginliğin artmasına ve işlerin yoluna girmesine delalettir. Rüyasında kendini bir ülkenin cumhurbaşkanı olarak gören kişi toplumda büyük bir saygınlık kazanacak ve söz hakkına sahip olacak...

Rüyada cumhurbaşkanı ile konuşmak kişinin devlet kapısındaki işi için yetkili biri ile görüşmesi ya da işinde çok yüksek bir rütbe almasına işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanı ile yemek yediğini görmek iyi değildir. Rüya sahibi bazı sorunlar yaşayacak, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşecek demektir.

Rüyada kişinin cumhurbaşkanı ile tokalaştığını görmesi çok hayırlıdır. Rüya sahibinin çok yetkili ve servet sahibi birinin yanında barınmasına ve onun sayesinde ekmeğini çıkarıp, rahatlık, bolluk ve mutluluk içinde yaşamasına delalet eder.

Rüyasında cumhurbaşkanı ile telefonda konuştuğunu gören kişinin resmi kanallar aracılığıyla halletmesi gereken bir işi olduğu ya da resmi kurumlarda çözülmesi gereken bir sıkıntısı bulunduğu anlamına gelir.

Bu çok hayırlı bir rüyadır, rüya sahibinin devlet büyüklerinden maddi ya da manevi yardım alıp, işini halledeceği şeklinde tabir edilir.

İş hayatında sorunlu geçen bir dönemin kapanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok sağlıklı bir insan olunacağına ve anne babadan bol bol dua alınacağına yorulur. Ayrıca, son zamanlarda işlerde yaşanan dalgalanmaların yol açtığı parasızlığın sona ereceğine alamet eder.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol