YALANIN DA YANDAŞLIĞIN DA DOZUNU KAÇIRDI!

AKP yandaşı Yeni Şafak Gazetesi'nin skandal kalemi Yusuf Kaplan yalanın dozunu kaçırdı.

04 Mart 2017 Cumartesi 00:37
YALANIN DA YANDAŞLIĞIN DA DOZUNU KAÇIRDI!

FETÖ iddianamesinin tamamlandığı bugün, AKP'nin yayın organı Yeni Şafak yazarlarından Yusuf Kaplan, yalanın dozunu kaçırarak Gülen'in önünü Kemalizm'in açtığını iddia etti. Kaplan'ın 'Türkiye, Kemalizm’le ve Gülenizm’le terbiye ediliyor' başlıklı yazısında yer alan ifadeler şu şekilde;

"Türkiye, önce Kemalizm'le / laiklikle terbiye edildi ve dize getirildi; sonra da Gülenizm'le.

Türkiye'nin terbiye edilebilmesinin aracı, başlangıçta, laiklikti. Darbeler, bunun için ve bu nedenle laiklik adına yapılmıştı.

Türkiye'nin her bakımdan Batı'ya bağımlı laik elitleri ve aydınları, Türkiye'yi terbiye etme “görev”ini, toplumu laiklikle terbiye ederek gerçekleştirme savaşı verdiler!

Ama 12 Eylül, 28 Şubat ve 15 Temmuz süreçleri, Türkiye'nin içerden Kemalizm-Gülenizm işbirliğiyle terbiye edilmesi girişimlerinin ürpertici örnekleriydi.

12 Eylül ve 28 Şubat darbeleriyle Kemalizm, Gülenizm'in önünü açmıştı.

15 Temmuz darbe ve işgal girişimleriyle ise, Gülenizm, Kemalizm'in önünü açtı.

2 Eylül ve özellikle de 28 Şubat darbeleriyle “irtica” yaftasıyla İslâm hedef tahtasına yatırıldı; öyle ki, “irtica tehdidi”, Millî Strateji Konsepti olarak belirlenecek kadar gemi azıya alındı!

15 Temmuz sürecinde ise, görünüşte “cemaatler” ama gerçekte yine İslâm hedef tahtasına yatırıldı ve Kemalizm'in / laikliğin önü alabildiğine açıldı."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.03.2017 01:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol