VİCDANSIZLIK ÖYLE Mİ?

Nikah şahitliği yapan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı eleştirenlere 'vicdansızlık' diyenlere öyle bir yazı kaleme aldı ki...

18 Mayıs 2016 Çarşamba 12:40
VİCDANSIZLIK ÖYLE Mİ?

 Sözcü yazarı Yılmaz Özdil bu sefer de şehit cenazesine katılmak yerine nikah şahitliği yapan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı eleştirenlere "vicdansızlık" diyenlere çok sert bir şekilde eleştirdi.

Ankara'da 8 şehidin cenaze törenine katılmak yerine Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın nikah şahidi olan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a yönelik yapılan eleştirilere "Vicdansızlık" olarak açıklama yapan TSK'ye Yılmaz Özdil'den sert bir eleştiri geldi.Akar'ın adını ve soyadını "hulusi bey" diye küçük harflerle yazan Yılmaz Özdil'in işte o yazısı:

Vicdansız
Ahlaksız
Rezil
Vatan haini
Millet düşmanı
Kalleş
Tecavüzcü
Pespaye
Kepaze

*

Tiksiniyorum

*

İğrenç, katil, cani, suç şebekesi, ahmak, kafatasçı, namussuz, zalim, lekeli, utanmaz, ikiyüzlü, onursuz, çürümüş, sefil, palavracı, köle tüccarı, çarpık, yamuk, sakat, kanunsuz, zihinleri travmatik, lanetli, haddini bilmez, terbiyesiz, din sömürücüsü, beyinsiz, korkak, yüreksiz, salak, kendilerini padişah sanıyorlar, mezhep kışkırtıcısı, iftiracı, komik, kaypak, kirli dolaplar çeviren kafa, pişkin, suratsız, suçlu, bunlar orada oturduğu sürece rahat uyuyamayız, sahtekar, mafya, çete, kirli tertip, şaşı, kör, bombadan tehlikeli, gırtlağına kadar çamura batmış tipler, iyi ki bunlarla savaşa girmemişiz.

*

Dinsiz*Kalender Orduevi'nin bahçesinde yemek yiyenleri izledim. Çok tuhaftı. Hepsinin yüzünde sert, snob, hizaya sokmaya hazır ifade vardı. Kaş kavisleri, dudak çizgileri, hep o üstten, ayrıcalıklı, kıymeti, kudreti, kerameti kendinden menkul hali vurguluyordu. Sanki vazife başındaydılar, hazıroldaydılar. Hemen diplerinden denize atlayan gençlerden de, kaldırımda sevgilisiyle el ele yürüyen pardösülü kızdan da tiksiniyorlardı herhalde… Olsa bir sopa ellerinde, hepsini nasıl da hizaya sokarlardı. O ifadeler masum değil. Orduevi misafirleri, akrabası bulunanlar bile yukarda görüyor kendini bizden ha? Vay be!

*

Utanılan meslek

*

Türkiye bağırsaklarını temizliyor, Onuncu Yıl Marşı'ndan nefret ediyorum, Patagonya ordusunun zavallı generalleri, Yunan ordusu gibi, Sırp katillerinden farksız, Allah'ın evini bombalayacaklar, millete ateş açacaklar, lağvedilsin, muz cumhuriyeti paşası.

*

Nedir bunlar?

*

Balyoz, Ergenekon, Casusluk iftiraları döneminde Akp yandaşı gazetelerin TSK aleyhinde yazdığı manşetler, başlıklar, yorumlar.*Bunlar yazılırken…TSK sanık, PKK şahitti.

*

Bunlar yazılırken, hulusi bey genelkurmay ikinci başkanıydı, kuvvet komutanıydı. Bunlar yazılırken, Genelkurmay'dan gık çıkmadı.

*

Gel zaman git zaman… Sekiz şehidimiz toprağa verilirken, hulusi bey koşturdu, nikah şahidi oldu. Eleştirildi. Vay sen misin eleştiren… Genelkurmay şırrak diye resmi açıklama yaptı, hulusi beyi eleştirenlerin “vicdansız” olduğunu, “insanlıktan uzak” olduğunu, “bölücü” olduğunu, “terörle mücadeleye zarar verdiğini” söyledi.

*
Yani?

*

Şahitler ölmezvatan bölünmez gari.


yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.05.2016 12:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Allahin Resulu Hz Muhammed Mustafa saaw 2016-05-18 13:06:05

Analar olmadan şehitler olmaz , bu ulke ana vatan , bu ulke ugruna analarin evlatlarinin sehit olmasi kadar dogal bir sey yoktur.Genel kurmay baskanin Allah yolunu acik etsin , Allah ona ve takim teskilatina zarar vermeye calisan kafir ve kufvar ordusunu icerde ve disarda afatiyla bu gun yerin dibine soksun InsaaaAllah Amin acmain InsaaaAllah Mehdi as InsaaaAllah hal edecek-

Avatar
Aysen 2016-05-21 01:08:52

Dini alet ederek yetim hakki yiyerek milletin oylarinda hile yaparak basta duranlari mutlaka bir gunyuce Allahim cezalandiracaktir.Acaba kendilerinde vicdan varmiki?vicdan nedir kendileri biliyor mu musluman dininde ne gunahsa onu yapiyorlar .hulusi bey memleketini bir sahitlige satmis ki sehitler o nun icin bir kiymet tasimiyor anlasklan .cook guzel yazmissiniz kaleminize saglik .

Avatar
Ahmet Çakmak 2016-05-18 16:49:08

İstifa ette bari vatan kurtulsun Hulusi bey.Bir zamanlar Erdelhun paşa da vardı bu ülkede.Teşekkürller Sayın Özdil.Hulusi beyi kınayanlardan birisi olarak benim için kullandığı kelimeyi aynen Bahçeliye iade ediyorum.

Avatar
tülay @Allahin Resulu Hz Muhammed Mustafa saaw 2016-05-19 03:50:12

tez zamanda siz ve tüm sizin gibiler şehit olursunuz inşAllah ,bu da doğal bir şey olur. ve böylece milletin çocuğunu bu kadar rahat harcayamazsınız. siz din tacirlerinden , ahlak yoksunlarından rabbim tüm halkımızı ,ülkemizi korusun.işid kafalıllılar

Avatar
nd 2016-05-19 19:29:12

biz Türkleri 3er5er her gün yok ediyorlar.olenlere de şehit diyorlar.biz türk milleti kuş değiliz. ölümlere hiçbir önlem almayan alamayan sorumluların hiç istifa etmeye niyetleri yok bu yüzden Türk olan kendini TÜRK hisseden herkesin birşeyler yapma zamanı geldi de geçti bile ölümlerden sorumlu olan herkezi Allaha havale ediyorum .

Avatar
Cihan Aksoy 2016-05-23 12:25:26

Dünya'ya diz çöktürmüş eşsiz bir dünya liderinin mensubu olduğu silahlı kuvvetlerimizin en üst makamına ulaşmış bir komutan bütün yapılmış hakaretleri sineye çekip O münasebetsiz yere asla gitmemeliydi.YılmazÖzdil haklı eleştirdi !