VALİ COŞ, 'NEFRET ETTİRMİŞ'

Vatandaşa ''Gavat'' diyen son günlerin tartışmalı isimi Adana Valisi Coş ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

15 Kasım 2013 Cuma 09:04
VALİ COŞ, 'NEFRET ETTİRMİŞ'

 Vatandaşa ''Gavat'' diyen son günlerin tartışmalı isimi Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Aydın'da polisin, kanunsuz emir verdiği için Vali Coş'tan ''Nefret ettiği'' bu nedenle 2009 seçimlerinde polis lojmanlarındaki tüm sandıklardan CHP'ye silme oy çıktığı öne sürüldü.  

Coş'un Kırklareli'de Vali olduğu dönemde A.B.B adlı kadın doktoru taciz ettiği iddiasını TBMM gündemine getiren CHP Kırklareli milletvekili Turgut Dibek, '' Vali Coş Aydın'da görevliyken polise yasadışı emirler veriyordu ve polisin nefretini kazandı. Bu nefretten dolayı, 2009 seçimlerinde polis lojmanlarındaki bütün sandıklardan silme CHP'ye oy çıktı'' dedi. Dibek, Vali Coş'un kadın doktorla ilişkisini gündeme getirdikten sonra kendisine karşı da tavır aldığını da belirterek şunları söyledi:

''Kırklareli'de resmi törenler sırasında benimle yan yana gelmemek için protokol sıralarındaki koltukları kaldırdı. Vali, ilimize yeni geldiğinde ben CHP İl Başkanıydım. Kendisini ziyarete gittik. Makamındaki masasında Tayyip Erdoğan’ın resmi vardı. Vali’yi Cumhurbaşkanı atar. Cumhurbaşkanı ve Atatürk resmi olur ama Başbakan resmini hiç görmemiştik. Coş hangi ile gitse 3 ay sonra olay olur. Onun olduğu yerde olay yoksa, bu olaydır.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.11.2013 09:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol