TWİTTER YASAĞINI BÖYLE DELİN!

Erdoğan'ın 'Twitterin kökünü kazıyacağız' açıklamasının ardından Twitter mahkeme kararıyla kapattı. Peki, sansürü aşıp twitter'a girmek isteyen ne yapacak? İşte engelleri aşmanın yolları...

21 Mart 2014 Cuma 12:44
TWİTTER YASAĞINI BÖYLE DELİN!

 Twitter'a girmek için bilgisayarlarda DNS ayarlarını değiştirmek ya da VPN uygulaması satın almak gerekiyor. Google'a VPN yazarsanız, satın alabileceğiniz ya da belli süre bedava kullanabileceğiniz programları siz gösterecektir. Bu programlarla istediğiniz sitelere girebilirsiniz.

 
MOBİL'DE YASAKLARI AŞMAK İÇİN YAPILACAKLAR
 
Akıllı  telefon ve tabletlerde mobil olarak twitter'a girebilmek için Google Play ya da Apple Store'dan "Hotspot Shield" ya da "onavo protect" programını indiriniz.
Reuters'in haberine göre Twitter, mesajda tweet'te Türkiye'deki kullanıcıların mobil cep telefonlarından SMS mesajı vasıtasıyla da tweet gönderebilecekleri tavsiyesinde bulundu.
İşte o tweet'ler
 
Policy ‏@policy  
Turkish users: you can send Tweets using SMS. Avea and Vodafone text START to 2444. Turkcell text START to 2555.
 
Policy ‏@policy  
Avea ve Vodafone'dan 2444'e, Turkcell'den 2555'e START mesajı göndererek SMS üzerinden Twitter kullanmaya başlayabilirsiniz.

DNS ayarlarını değiştiren kullanıcılar bu yasağı aşarak da twitter'a girebiliyor. Yasağı aşan kullanıcılar aşağıdaki ayarları paylaşarak Twitter'a girdiklerini belirterek paylaşımda bulunmaya başladı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.03.2014 12:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol