TÜRKİYE SERİNLEYECEK!

Türkiye genelinin yağışlı olması beklenirken, sıcaklık mevsim normalleri civarında olmaya devam edecek.

12 Ağustos 2013 Pazartesi 13:33
TÜRKİYE SERİNLEYECEK!

 Yağışlar sabah saatlerinde Zonguldak, Bartın, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kıyılarında sağanak yağışlı şeklinde etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, sabah saatlerinde Zonguldak ve Bartın ile İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kıyılarının hafif sağanak yağışlı, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyıları, Göller yöresi, Afyonkarahİsar, Denizli'nin doğusu, Antalya, Mersin ve Muğla'nın iç kesimleri, Adana, Osmaniye, Çankırı, Kırıkkale, Kastamonu, Çorum, Ankara'nın kuzey ve doğu çevreleri, Artvin, Gümüşhane, Kars, Ardahan ve Erzurum'un kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar ise; kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif orta kuvvette, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak esecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde hafif olmak üzere kuzey kıyıları sağanak yağışlı.(32)
ANKARA: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğu çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(31)
İZMİR Az bulutlu.(34)
ADANA: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(34)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(30)
SAMSUN: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu.(28)
VAN: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu.(28)
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, , öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(29)
DİYARBAKIR: Açık.(37)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, sabah saatlerinde hafif olmak üzere İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.
EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla güney ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Denizli'nin doğusu ile Muğla'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç ve doğu kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta, Burdur, Antalya'nın kuzeyi, Adana, Osmaniye ve Mersin'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeyinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çankırı ve Kırıkkale ile Ankara'nın kuzey ve doğu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Zonguldak ve Bartın çevrelerinin hafif sağanak yağışlı, öğle saatlerinden sonra Kastamonu çevrelerinin kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, doğusu ile zamanla bölge genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çorum, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan ile Erzurum'un kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Açık geçecek. (ANKA)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.08.2013 15:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol