'Tayyip Erdoğan'a Gününü Göstereceğiz'

Milli Gazete, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Demokrat Parti Genel Başkanı olduğu dönemde AKP medyasından yakınırken, "Yerel seçimlerde Tayyip Erdoğan’a gününü göstereceğiz" çıkışında bulunduğu görüntüleri yayımladı.

19 Mart 2019 Salı 23:30

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Üsküdar’da Saadet Partisi’nin HDP ile işbirliği yaptığı iddia etmiş, meydandaki Saadet Partili bir vatandaş bu sözlere tepki göstermişti. Süleyman Soylu’nun sözlerine karşı çıkan Saadet Partili gözaltına alınmıştı.

Bu olay sonrasında Saadet Partisi’nin yayın organı Milli Gazete, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun arşiv görüntülerini hatırlatan bir haber yaptı.  Milli Gazete, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Demokrat Parti Genel Başkanı olduğu dönemde AKP medyasından yakınırken, "Yerel seçimlerde Tayyip Erdoğan’a gününü göstereceğiz" çıkışında bulunduğu görüntüleri yayımladı.

Süleyman Soylu, Demokrat Parti Genel Başkanı olduğu dönemde yaptığı konuşmada AKP medyası ve Doğan medyasının kendilerine söz hakkı vermediğni söylerken, "AKP ve Recep Tayyip Erdoğan’a gününü göstereceğiz"ifadelerini kullanmıştı.

İşte Soylu’nun o konuşması ve Milli Gazete’nin paylaştığı video:

“Türkiye’de siyaset adına hava atmaya çalışan AKP ve Tayyip Erdoğan’a o yerel seçimlerde gününü göstereceğiz. Allah selamet versin bir tarafta Erdoğan medyası, bir tarafta Doğan medyası yok yani yer yok ama doğruyu hepsi görecekler. Bugün AKP’nin iktidarda olması AKP’nin maharetinden değil. Bizim kabahatimizden biz kabahatimizi biliyoruz. AKP’den bu milleti kurtaracağız.”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol