'TAKLA AT DEDİĞİNİ DUYMADIM, DUYSAYDIM...'

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Erzurum ziyaretinde gündeme gelen vatandaş Mustafa Boğaçayır konuştu.

18 Nisan 2012 Çarşamba 09:46
'TAKLA AT DEDİĞİNİ DUYMADIM, DUYSAYDIM...'

 İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Erzurum Pasinler ziyaretiyle gündeme oturan 'taklacı' vatandaş Mustafa Boğaçayır, Akşam gazetesine konuştu.

Şahin'in, yanına gelen Boğaçayır'a "Hadi bir takla at ya da oyna bir göreyim" demesi gündem yaratmış, kamuoyu ve siyaset dünyasından tepki çekmişti.
Boğaçayır, Bakan Şahin'in yanına iş istemek için gittiğini ve 'takla at' dediğini duymadığını belirterek, "İş de isteyemedim, oynadığımla kaldım" dedi.
64 yaşındaki çoban Boğaçayır şunları söyledi:
"Bakanın geleceğini duyunca karşılamaya gittim. Görünce çok heyecanlandım. Bakanla tokalaştım. İlçeyi ziyaretine çok sevindiğimi söyledim. Bakan Bey 'Yok ya nereden bileyim sevindiğini. Hadi oyna da bir göreyim 'dedi. Davul-zurna ekibi çalmaya başlayınca ben de oynadım. İnsanlar bakanın etrafını sardı ve uzaklaşmak zorunda kaldım. İşin kötüsü iş de isteyemedim. Oynadığımla kaldım."
"TAKLA AT DEDİĞİNİ DUYMADIM"
7 yıl önce eşini kaybettiğini anlatan Boğaçayır, "Bakan'ın 'Takla at da göreyim' dediğini duymadım. Eğer duysaydım ne yapardım bilmiyorum. Ben sadece iş istemek için gitmiştim. Çok zor şartlarda geçinmeye çalışıyorum. Tansiyon, şeker ve bronşit hastalığıyla mücadele ediyorum. Ne yaptım onun da farkında değilim ama herkes beni konuşuyor. Eskiden lakabım 'Pala Mustafa'ydı. Şimdi sokakta, kahvede gören 'Taklacı naber' diye gülüyor" diye konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol