Sevgilisine Kızıp Yollara Düştü!

Ayrılık acısını unutmak için Megan Marie adındaki genç kadın çıplak yürüyüşler yapıyor!

16 Ocak 2019 Çarşamba 18:13

Sevgilinizden ayrıldınız her şey bitti. Ne yaparsınız? Ya yeni bir hobi edinir ya bir seyahate çıkar ya da yeni bir dil öğrenmeye çalışırsınız. Öyle ya da böyle giden kişinin ardından boşluğu dolduracak yeni bir şeyler ararsınız. Ama bu kadın biten ilişkisini unutmak ve eski sevgilisini kıskandırmak için sıradışı bir şey yapıyor. Megan Marie adındaki genç kadın çıplak yürüyüşler yapıyor!
O anları sosyal medya hesabından paylaşan Marie'nin takipçi sayısı kısa sürede 20 bini aştı.

İlişkinizin sona ermesi gerçekten zor olabilir. İçinde bulunduğunuz boşluğun üstesinden gelmek için yeni bir şeyler yapmaya başlarsınız.

Ancak ABD'nin Kansas eyaletinde yaşayan Megan Marie ayrıldığı sevgilisini kıskandırmak hem de ayrılık acısını unutmak için çıplak dolaşmaya başladı.

Marie neden böyle bir yola başvurduğunu ise şöyle anlatıyor: Biraz zorlu bir dönemden geçiyordum, hiçbir yere gitmeyen hayal kırıklığına uğradığım bir ilişki yaşadım. Onu unutmak için böyle bir yola başvurdum. Ünlü olma tanınma gibi bir amacım yoktu.

Sadece giden sevgilimi unutmak ve on kıskandırmak istemiştim. Colorado'dan San Francisco'ya oradan başka bir yere her yere çıplak yürümeye başlamıştım. Fotoğraflarımı instagram'da paylaşmaya başladım. İlk başta insanların ne düşüneceği konusunda gerçekten endişeliydim.

Manzara ve hayvan fotoğrafları paylaşırken bir anda çıplak fotoğraf paylaşmaya başlamıştım. Beni yargılayacaklarını düşündüm. Ancak birçok olumlu ve destekleyici yorum almaya başladım. Bu beni daha fazla fotoğraf paylaşmaya itti. Ve sevgilimi unutuyordum.''

Şimdilerde ise Megan sosyal medya aracılığıyla yürüyüş güvenliği, mental sağlık gibi konularda da insanlara bilgiler veren bir kullanıcı haline geldi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol