'RUSYA İLE GÖRÜŞENLER HAİNDİR...'

Serdar Gökhan, genç sinemacılara tavsiyelerde bulundu. Okul ve tarihi eser yakanları, böyle zor bir dönemde Rusya ile görüşenleri "vatan haini" olarak niteleyen Gökhan, bu kadar hainin olduğu bir ülkede devlet yönetmenin de zor olacağının altını çizdi.

25 Aralık 2015 Cuma 00:38
'RUSYA İLE GÖRÜŞENLER HAİNDİR...'

 A Haber'de yayınlanan Zeynep Bayramoğlu'nun sunduğu Kadraj programına katılan Türk sinemasının deneyimli oyuncusu Serdar Gökhan, genç sinemacılara tavsiyelerde bulundu. Sanat dünyasının 52 yıldan bu yana devlet tarafından en çok desteği bu dönemde gördüğünü belirten Gökhan, ülkemizin geçtiği bu zor günlerde birlik olunması gerektiğini söyledi. Okul ve tarihi eser yakanları, böyle zor bir dönemde Rusya ile görüşenleri "vatan haini" olarak niteleyen Gökhan, bu kadar hainin olduğu bir ülkede devlet yönetmenin de zor olacağının altını çizdi.

Sinema okullarında çok gençler üretiliyor, dizilere çok gençler pompalanıyor ama bunların içinden ancak 3-5 tanesi başarıya ulaşıyor. Bir sürüsü sükut-u hayale uğruyor ve hayatları değişiyor. Başarıya ulaşanların da bazı eksiklikleri de vardır, onları da zamanla giderecekler. Kendileri bir anda Hollywood yıldızı sanıp havalara girmesinler. Biz 52 senemizi verdik, biz girmedik havaya. Onlar daha dünkü çocuk, onlar da girmesin. 52 yıldır bu meslekteyim. Bir sürü hükümet gördüm. Bu kadar sanata, sanatçıya, geçmişimize, tarihimize önem veren bir hükümet ilk defa görüyorum. Bu yüzden çok mutluyum, çok teşekkür ediyorum kendilerine.

"OKUL - MEDRESE YAKANLAR VATAN HAİNİDİR"
Memleket içler acısı bir durumda. Yani bu kadar hainin, bu kadar kahpenin var olduğu bir ülkede devleti yönetmek de çok zor. İnsanlarımız hainlikle yarış ediyorlar. Görüyorsunuz, Rusyalara gidiyorlar, okullar yakıyorlar, medreseler yakıyorlar. Bu nedir, anlayamadım gitti ben bu memleketin durumunu. Benim iki tane dedem Balkan Harbi'nde şehit düştü. Şehit torunuyum ben. Bu vatan için ölürüm, bu bayrak için ölürüm. Bu vatanın topraklarına en ufak bir zarar geldiği zaman, inanın yaşım 70 ama en önce ben fırlar giderim. Biz bu memleketin kanıyla, toprağıyla, ekmeğiyle, suyuyla büyüdük. Kimsenin bu ülkeyi batırmaya, bu ülkeye nankörlük, hainlik etmeye hakkı yok.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.12.2015 00:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol