PROGRAMI YARIDA KESTİ...

Başbakan Erdoğan'ın dershaneler konusunda canlı yayında eleştirdiği Abbas Güçlü aynı saatlerde yayında olduğu Genç Bakış programını yarıda kesti

21 Kasım 2013 Perşembe 11:09
PROGRAMI YARIDA KESTİ...

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

 
Dershaneler konusunda açıklama yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şu anda Derhanelerin kapatılmasına karşı çıkan Abbas Güçlü’nün 14 Temmuz 2007 yılında Habertürk’te yazısını göstererek o günlerde dershanelerin kapatılmasına taraf olduğunu söyledi.
 
Abbas Güçlü’nün “Dershaneler ‘şampiyonuz’ diye halkı yanıltıyor" başlıklı yazısını gösteren Başbakan Erdoğan, “Bu durum çok manidar, o gün bunu yazan zat, şimdi bakıyorsun, orta yolu bulmaya çalışıyor. Bu çok manidar ve ilginç. Buradan şimdi destek almaya çalışıyorlar." dedi.
 
PROGRAMI ALELACELE BİTİRİLDİ
Erdoğan'ın canlı yayında eleştirdiği isim Abbas Güçlü'nün Kanal D'de devam eden programı "Genç Bakış", başladıktan çok kısa bir süre sonra alelacele sonlandırıldı.
 
Yeni Türkü'nün konuk oldğu programın ilerleyen dakikalarında seyircilerden bir grup 'Ölürüm Türkiyem' şarkısını söylemesiyle salon karıştı. Çıkan olaylar nedeniyle Abbas Güçlü programı yarıda kesmek zorun da kaldı. 
 
'Genç Bakış' programının twitter hesabından ise şu açıklama yapıldı: 'Hoş olmayan nedenlerden dolayı programa devam edemiyoruz. Cok guzel bir program olacakti maalesef yarim kaldı. Herkesten Özür dileriz.'  'Programmiz öğrencilerin kendi aralarında yaşadıkları tartışmalardan dolayi bitmiştir. Hiçbir öğrenci arkadasimiza birşey olmamıştır.' 
 
TWİTTER'DA OLAY OLDU 
Olaylar twitter'da da gündeme oturdu. "GençBakışına ÖlürümTürkiyem" "Ölürüm Türkiyem" "Abbas Güçlü" "Yeni Türkü" "SelçukluBozkurtlar PkkyaDurDedi" hashtagleri ile TT listesine giren olayda çok sayıda yanlış bilgi ve povokatif tweetle olaylar büyütülmeye çalışıldı. Özellikle MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandıra ait olduğu söylenen sahte bir hesaptan atılan mesajlar twitter'daki ülkücüler arasında paylaşılarak ülkücülerin programın yapıldığı salona gitmeleri için çağrılar yapıldı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.11.2013 11:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol