'PKK İLE PERDE ARKASINDA GİZLİ ANLAŞMA...'

Gazeteci Sebahattin Önkibar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her iki danışmanının da eyalet çıkışını değerlendirdi. Önkibar, bu çıkışın ardında PKK ile yapılan gizli bir anlaşmanın olabileceğini öne sürdü. İşte o yazı:

16 Nisan 2017 Pazar 03:03
'PKK İLE PERDE ARKASINDA GİZLİ ANLAŞMA...'

" Mehmet Uçum ve Şükrü Karatepe kim?
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın halen Başdanışmanları!
Peki  bunlar  Erdoğan gibi  iddialı bir cumhurbaşkanının bilgisi dışında üstelik hayati bir referandumun arefesinde, “Halk kendi devletini kurmak için adım atıyor” ve benzeri mesajları peş peşe verebilir mi?
Mümkün değil ya, diyelim verdiler?
Başbakan iken Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü bile paylamaktan çekinmeyen  Tayyip Erdoğan, kendinden habersiz bu tür mesajları veren  danışmanları Mehmet Uçum ile Şükrü Karatepe’yi  söyleyin hiç görevde bırakır mı?
Dolayısı ile nereden bakarsanız bakın verilen o mesajlar Tayyip Erdoğan’a rağmen olamaz gibi görünüyor ki Devlet Bahçeli bile o mesajlarını veren danışmanları iç pazarlıkla görevlendirilmiş konuşmacılar diye tanımlamıştır.
Öyle ise soru şudur:
Kürt kökenli eski solcu Saray Başdanışmanı Mehmet Uçum ve 10 Kasım’a  karşıtlığı ile haber olan Şükrü Karatepe’nin federasyonu dillendiren konuşmaları yoksa  PKK ile perde gerisinde yapılan gizli anlaşmanın dışa vurumu mudur?
İlaveten Sayın Doğu Perinçek’in açıkladığı, Reza Sarraf’a avukat olan Yahudi  Neocon Rudy  Giuliani’nin Tayyip Erdoğan ile gizli  buluşması zihin  bulandırıyor zira  Cumhurbaşkanı böyleleri ile neden buluşur? Yoksa iddia edildiği gibi işin içinde büyük   takas pazarlıkları mı var?"





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol