PINAR SUSMUŞ, ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI!

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş, Anneler Günü’nde Bayraklılı şehit annelerini unutmadı. Bayraklı’da biri Konyalı diğeri Diyarbakırlı, iki şehit annesini ziyaret eden Susmuş, yaşanan acıya da ortak oldu. Susmuş, “Sadece özel günlerde değil yılın her zamanında sizlerin yanında olmak boynumuzun borcudur” dedi.

13 Mayıs 2013 Pazartesi 13:11
PINAR SUSMUŞ, ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI!

 Susmuş, beraberindekilerle birlikte ilk ziyaretini Şırnak Uludere’de şehit düşen Diyarbakırlı Doğan Dalluk’un annesi Metiye Dalluk’a gerçekleştirdi. Acılı annenin anneler gününü kutlayan Susmuş, “ Annelik çok kutsal ve yüce bir görev. Şehit annesi olmak ise bundan çok daha öte. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Vatan uğruna, bizlerin rahat ve huzur içinde uyuması uğruna büyüyüp, yetiştirdiğiniz, askere gönderip, şehadetini yaşadığınız evlatlarınız sayesinde bu topraklar üzerinde varlığımızı sürdürebiliyoruz” dedi. Anne Dalluk ise, oğlunun şehadet haberini daha dün gibi hatırladığını ve onu çok özlediğini anlatarak, yetkililerin ve halkın ilgisizliğinden yakındı.


ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR…
Susmuş, daha sonra da aslen Konyalı olan şehit Hakan Şakar’ın ailesini ziyaret etti. Burada da anne Ayşe Şakar ile bir araya gelen Susmuş, “ Sadece özel günlerde değil yaşamın her anında sizleri hatırlamak, yanınızda olmak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı. Susmuş’u gözyaşları ile karşılayan anne Şakar ise, “ Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ziyaretiniz beni çok duygulandırdı. İnsanlarımız yaşananları, bu acıları unutmasın” diye konuştu.








yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.05.2013 11:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol