OSMAN PAŞA'NIN ÖFKESİ...

Aleyhine konuşturmak için programa çıkarılan Asteğmen'in iddiaları asılsız çıkan terörle mücadelenin simge komutanı Osman Pamukoğlu, “ Beyaz TV’ye ve ilgili programa bu kez daha sert çıktı. Pamukoğlu paşa, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı için ‘’Asker kaçağı, şarlatan, soytarı’’ dedi.

04 Eylül 2012 Salı 13:12
OSMAN PAŞA'NIN ÖFKESİ...

 Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı, emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Beyaz TV’de aleyhinde yayınlanan bir program için 2. kez açıklama yaptı. İlk açıklamasında, programa katılan Asteğmen ile gazeteciler Latif Şimşek, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Zileli için ‘’Yalakalar, müptezeller, beslemeler’’ diyen Pamukoğlu, şimdi de ‘’Şarlatan ve soytarılar’’ sözcüklerini kullandı.

Pamukoğlu, Rasim Ozan Kütahyalı’nın ‘’Asker kaçağı’’ olduğunu iddia ederken, ‘’Bir TV programında yan yana getirilmiş müptezeller tarafından tam bir çadır tiyatrosu sergilenmiştir. Programda biri var ki, halen asker kaçağıdır. Terbiyesiz ve şarlatanların eline geçmiş TV’nin altyazılarına bakan, ne kadar hain ve aşağılık insanlar olduğunu görecektir. Her soytarının programı eninde sonunda biter. Bu hokkabazların yaptıkları şarlatanlıkları PKK bile yapmamıştır. Türk-Moğol atasözüdür. Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz… Sayı henüz çok düşük’’ dedi.
31 Ağustos gecesi Beyaz TV’deki programa katılan ve 1994’de Hakkari’de görev yaptığını belirten Mehmet Çemçem adlı Asteğmen, ‘’Osman Pamukoğlu’nun foyasını ortaya çıkaracağım, kanunsuz emirler verdi’’ demiş, ancak somut bir olay anlatamamıştı. Asteğmenin görev süresince Pamukoğlu ile hiç karşılaşmadığı da ortaya çıkınca, seyirciden tepki mesajları gelmişti. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol