ONLARA VAR BİZE NEDEN YOK?

Gezi olaylarında görev yapan çevik kuvvet polisi ödüllendirildi. Karakol ve trafik polisleri isyanda…

08 Temmuz 2013 Pazartesi 10:28
ONLARA VAR BİZE NEDEN YOK?

 Gezi olayları sırasında görev yapan Çevik kuvvet polisinin ödüllendirilmesi, olaylar süresince trafik hizmetleri ile karakollarda görev yapan polislere ise ikramiye verilmemesi tartışmalara yol açtı.

Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Antalya’da görev yapan Çevik Kuvvet polisine ikramiye verileceğinin açıklanması, emniyetin diğer birimlerine görev yapan polisleri kızdırdı. MHP Muğla miletvekili Mehmet Erdoğan da ‘’Hükümet polisi de kendi içinde böldü, karakolda görev yapan, trafikte çalışan polisn günahı ne?’’ dedi ve şunları söyledi:

‘’Gezi eylemlerinde görev yapan çevik kuvvet polisleri bin ila 1500 lira arasında ödüllendirildi. Emniyet teşkilâtı yine ayrıştırıldı. Trafik polisleri, karakolda çalışanlar, değişik birim ve illerden İstanbul’a, Ankara’ya getirilen polisler ayrıma tabi tutuldu. Çevik kuvvet polislik görevini yapıyor da, diğerleri yapmıyor mu ? Çevik kuvvete verilen bu para diğerlerine niçin verilmiyor ? Yine, bu olaya gitmemekle beraber karakollarda ve diğer birimlerde her gün 12 saat çalışan emniyet personelinin suçu, günahı nedir?  Polisi kendi içinde de birbiriyle karşı karşıya getiriyorsunuz’’

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.07.2013 10:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol