ÖLENLER KİMİN UMRUNDA; YAŞASIN SALTANAT!

Dünya Türkiye'nin acısına ortak oladursun Türkiye'yi idare edenler bir köprü açılışında bile yaşanan acının bir hiç olduğunu gösterir gibiydi. İşte o kareler...

01 Temmuz 2016 Cuma 13:40
ÖLENLER KİMİN UMRUNDA; YAŞASIN SALTANAT!

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan hain saldırı sonrasında AKP'li vekiller ve yetkililerden skandal açıklamalar gelirken, Fransa'da saldırının yası yaşandı. Ayrıca Osmangazi Köprüsü açılışında bakanların verdiği poz da tepki çekti.

Türkiye ölümlerine ağlarken Mehmet Çelik, İsmet Yılmaz ve Kadir Topbaş köprüyü arkalarına alarak selfie yaptı.


Haber görseli



EURO 2016'da Çeyrek Final Maçında Portekiz ve Polonyalı oyuncular İstanbul'da hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunurken bütün stat bu acıya ortak oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın açılışını yaptığı Osman Gazi Köprüsü gece yarısından itibaren trafiğe açıldı. Çoğu vatandaş sadece merak ettikleri için köprüden geçtiklerini söyledi. Bazı vatandaşlar köprü üzerinde selife çekerken kimileri mutluluktan göbek attı. Köprünün açılışında da konfeti atışı gerçekleşmişti.
Trafiğe açılan köprünün girişinde bazı vatandaşlar arabalarından inerek fotoğraf çektirirken, bazı vatandaşların ise arabalarının üzerine çıkarak video çektikleri görüldü.


Haber görseli

Berlin Eyaleti Başbakanı Michael Müller'in aldığı kararla "kardeş şehir İstanbul ile dayanışma içinde olunduğunu göstermek amacıyla Berlin'deki tarihi Brandenburg Kapısı bu akşam Türk bayrağının renkleriyle ışıklandırıldı.


Haber görseli



Alman die Tageszeitung: Ben İstanbul'um 

Almanya'nın saygın gazelerinden die Tageszeitung, bugünkü manşetini tamamıyla Türkiye'deki terör saldırısına ayırdı. Gazete ilk sayfasında Türkçe olarak, "Ben İstanbulum" ifadesine yer verdi ve zeminde bir İstanbul silüeti kullandı.


Haber görseli



İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısından dolayı hayatını kaybedenler için Rus halkı da Moskova’daki Türk Büyükelçiliği’ne çiçek bırakmıştı

Haber görseli

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.07.2016 13:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol