O MUHTARIN DAVETİYESİ İPTAL EDİLDİ

Erdoğan’ın düzenlediği muhtarlar toplantısına katılacaklar listesinde yer alan muhtar “bir imamın eşiyle kaçtığı” gerekçesiyle veto edildi.

06 Ocak 2016 Çarşamba 23:18
O MUHTARIN DAVETİYESİ İPTAL EDİLDİ

 Erdoğan’ın her hafta Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlediği muhtarlar buluşmasına Alanya’dan üç mahalle muhtarı da davet edildi.Bunlardan biri de muhtar M.Y. idi..

Muhtar 2 çocuklu imamın eşini kaçırdı

Muhtar M.Y., geçen hafta mahalle imamı İ.U.’nun 2 çocuk annesi eşiyle kaçtığı iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alındı. İfadesi alınan ve ardından serbest bırakılan muhtar M.Y.  bu olaydan sonra telefonla aranarak listeden çıkarıldı.

Muhtar şaşkın

Muhtar M.Y.  olayla ilgili bir açıklama yaptı,

-Toplantı daveti için yaklaşık 1 ay önce bize telefonla ulaşılarak TC kimlik numaralarımız ve kimlik bilgilerimiz alındı. Ancak geçen hafta Cumhurbaşkanlığından beni aradılar. Daha önce muhtarları bu toplantılara üçerli gruplar halinde çağırdıklarını ancak grupları ikişer kişiye düşürdüklerini söylediler. Bu nedenle adım listeden çıkarılmış. Adımın çıkarılmasının yaşanan olayla bağlantılı olduğunu düşünmüyorum.

NE YAPMIŞTI?

Kocaeli Gebze ilçesi Arapçeşme muhtarı Kandaz, sosyal paylaşım sitesinden kız çocuklarının akşam ezanından sonra parklarda velisi olmadan gezmemesini isteyerek, aksi davrananları döveceğini yazdı.

-Kız çocuklarının akşam ezanından sonra parklarda velisi olmaksızın dolaşmasını görmek istemiyorum.

-18 yaş altı çocukların ağzında sigara görmek istemiyorum.

-Gençlerin bir arada toplanıp, ahaliyi rahatsız edebilecek, gürültü verici ve uygun olmayan argo kelimeler kullanarak ses kalabalığı yapmaları tarafımca uygun görülmemektedir.

Dayak ve Tehdit

Muhtar bunlar yapılmazsa ne yapacağını da yazdı.

’Bu saydıklarıma karşı aksi davrananları eşek sudan gelene kadar döverim, bilmiş olun. Beni bilirsiniz. Sevmesini de iyi bilirim, dövmesini de. Benden söylemesi’

Muhtar Remzi Kandaz paylaşımıyla ilgili tepkilere “Çocuklarımıza şimdiden sahip çıkalım ki ileride keşkeler demeyelim. Ben hayatım boyunca kendi çocuklarıma bile bir tokat vurmuş değilim” cevabını verdi.dedi.

Muhtar Remzi Kandaz tepki çeken paylaşımları yaptığı Facebook hesabında profil fotoğrafı olarak Saray’da Erdoğan’la çektirdiği fotoğrafı kullanıyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.01.2016 23:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol