MÜSLÜM GÜRSES ÖLDÜ

Sanatçı Müslüm Gürses hayatını kaybetti...

03 Mart 2013 Pazar 14:53
MÜSLÜM GÜRSES ÖLDÜ

 Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Müslüm Gürses için yarın Cemal Reşit Rey salonunda bir tören düzenlenecek. 

Gürses Teşvikiye Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verilecek. 
15 Kasım'da İstanbul Memorial Hastanesi'nde geçirdiği by-pass ameliyatının ardından yaklaşık 3 aydır yoğun bakımda yatan sanatçı Müslüm Gürses vefat etti.
"KALP DURMASI GELİŞTİ. MAALESEF SABAH SAATLERİNDE KAYBETTİK"
Müslüm Gürses'in vefatıyla ilgili açıklamayı Memorial Şişli Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Deniz Şener yaptı. Şener, "Arkadaşlar Müslüm Gürses'i kaybettik. Ailesinin, sevenlerinin, Türkiye'nin milletimizin başı sağolsun. Zor bir süreçti. Bu sabahleyin Tansiyonu düştü. Kalp durması gelişti. Yapılan müdahalelere rağmen malesef sabah saatlerinde kaybettik.
ÖNCE MUHTEREM NUR ÖĞRENDİ
Muhterem hanıma baş sağlığı dileklerimizi iletmek için gelmesini bekledik. Ona bağ sağlığı diledikten sonra size bu açıklamayı yapıyoruz. Uzun sürecİ birlikte yaşadık ve söyleyecek bir şey yok" dedi. Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur'un ayakta durmakta güçlük çektiği öğrenilirken, menajeri Nevzat Pakmat gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktığı görüldü. Sanatçı için yarın saat 10.00'da Cemal Reşit Rey'de bir anma programı düzenlenecek. Gürses'in cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 
MÜSLÜM GÜRSES'İN CENAZESİ ZİNLİRLİKUYU'YA GÖTÜRÜLDÜ
Bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Müslüm Gürses'in cenazesi Memorial Hastanesi'nden bir ambulansla Zincirlikuyu Mezarlığı Gasilhanesi'ne götürüldü. Cenazenin çıkarıldığını öğrenen Müslüm Gürses hayranları hastanenin acil servis girişine doğru koştular. Özel güvenlikçilerin engellemelerine rağmen sanatçının bazı hayranlarının ambulansın peşinden koştuğu görüldü.(Enver ALAS - Ümit TÜRK)

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol